19.05.2015 Livet Mitt

Hvordan starte?

Hei og velkommen til min blogg!

Har tenkt mye på hva jeg skal skrive i mitt første innlegg! Det er jeg ganske sikker på at jeg ikke er alene om å gjøre. Jeg er faktisk litt redd og nervøs for det jeg skal skrive. Jeg er en person som kanskje tar ting litt for mye til seg og lager negative tanker rundt det igjen. Sååå, dette kan bli spennende!

Innleggene mine kommer til å være veldig personlige. Jeg kommer til å dele negative tanker som oppstår i livet mitt, i håp om at jeg ikke er den eneste. Jeg kommer kanskje til å ha lange rotete innlegg som kanskje ikke er så interessante for så veldig mange, men håper noen kan forstå og kanskje kjenner seg litt igjen! Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er alene om det jeg føler, tenker og mener.

Jeg kan da kanskje starte med å si at jeg er ei veldig følsom jente. Overfølsom vil jeg si. Jeg får dårlig samvittighet for alt og ingenting, og kan tenke så negativt om meg selv at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg til tider. Jeg kan ha både gode og dårlige dager, som mange andre! Jeg kan fort gå fra kjempe, kjempe glad til kjempe, kjempe trist. Men jeg er nesten aldri sint. Det har gått mange år faktisk siden sist jeg var ordentlig sint, jeg har selvsagt vært irritert og kanskje litt mindre glad. Men jeg går igjennom noe akkurat nå når det gjelder sinne, som jeg kommer til å skrive om mer senere.

Utenom alt det negative, så er jeg ei ganske glad jente med et smil om munnen så og si hele tiden. Jeg ler av alt og det skal ikke så mye til for å gjøre meg i godt humør. Jeg liker å sette andre foran meg selv, er ikke alltid jeg lykkes med det av en eller annen grunn, men jeg vill ikke noen vondt. Jeg kan ha noen sterke meninger, men jeg mener det aldri vondt mot noen. Er det noen som har det vondt rundt meg er jeg som regel der og hjelper. Jeg liker ikke når andre har det vondt, og sier det jeg tenker og mener for å hjelpe på best mulig måte. Det er vel på en måte noe sånt jeg kommer til å gjøre her, men kommer til å skrive om meg selv.
Jeg er også ganske sjenert, men prøver ikke å la det styre over meg når jeg er blandt folk. Som dere ser så bruker jeg egentlig briller. Har veldig dårlig syn, så bruker linser når jeg ikke har på briller. Har hatt dårlig syn siden jeg var ni år og det er noe herk... Men det kan jeg ikke gjøre noe med.

Jeg er veldig flink til å prate meg bort, men tror jeg har fått med meg det viktigste i dette innlegget! Så får jeg heller blogge litt mer i morgen. 
Er det noe du lurer på så er det bare å stille spørsmål! :-) 

Snakkes!

Én kommentar

Iselin Renée

20.05.2015 kl.19:38

Fint antrekk :)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits