20.05.2015 Livet Mitt

Avslappa liv

Dagen idag har vært som alle andre dager. Avslappa og ganske kjedelig egentlig. Jeg går ikke på skole dette året, jeg har bare arbeid 2-3 HELGER i måneden og sitter barnevakt noen ganger i uka. Jeg har ganske mye tid, men vet ikke hva jeg skal gjøre ut av det. Dagene går som regel i å sove nesten hele dagen og streve for å ikke sovne resten av dagen. Dette var jo noe som var ganske godt i starten, bare slappe av og ikke ha noen bekymringer med skole og arbeid. Men jeg er snart 18 år og kjenner det på meg at jeg virkelig savner å ha noe å gjøre. Jeg elsker når dagene mine er opptatt og jeg har noe å gjøre hele tiden. Men dette skjer sjeldent. 

Men jeg har nå fått meg sommerjobb hos et slakteri av fisk, SinkaBergHansen. Jeg gleder meg til å starte! Ha dagene opptatt slik at jeg også slipper å tenke så mye. Jeg har også søkt på skole til høsten. Da blir jeg å gå 2. året innen service og samferdsel. Det gleder jeg meg også til. Jeg kan faktisk ikke vente med å begynne på skolen! Jeg savner faktisk å gå på skole, haha. 

Jeg har et veldig avslappa liv og egentlig veldig uinteressant. Jeg gjør ikke så mye spesielt. Jeg går som regel i joggebukse nesten hver dag og tar livet helt med ro. Det har jeg gjort i snart ett år. Men når man har så mye tid til overs, blir man sittende å tenke på alt og ingenting. Du kan sitte å ha tusen tanker inni deg som egentlig bare vill ut. Mest negativt faktisk. Derfor liker jeg at dagene mine er opptatt. Dette er vell en av de kjedelige innleggene. Men en gang må det bli litt av de også. 
Siden jeg har mye tid til å gjøre hva jeg vil egentlig, så blir det sikkert en del innlegg som blir lagt ut om dagene om jeg føler for det. Så det er bare å titte innom! Gjerne legg igjen ett spor og si hva du synes så langt. :-)

Hva gjør du om dagene?
Går du skole eller jobber du?
 

2 kommentarer

ingalill :)

20.05.2015 kl.18:14

Kjempe fin blogg jenta mi <3 veldig gla i dæ!

Marie

20.05.2015 kl.18:30

ingalill - Tusen takk <3 Veldig glad i dæ og!

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits