20.05.2015 Personlig

Hvorfor "Titanium"?

Tenkte å skrive litt om hvorfor jeg valgte navnet Titanium og hva det betyr for meg. Å velge bloggnavn var ikke så vanskelig for meg. Jeg får mye inspirasjon fra musikk, så når jeg valgte bloggnavnet mitt hørte jeg på en av favorittsangene mine Titanium av David Guetta ft. Sia. Den har jeg hørt mye på og gjør fortsatt det. Jeg blir alltid i litt bedre humør når jeg hører på akkurat den sangen. Er jeg i dårlig humør så hører jeg på denne.

Jeg har jo opplevd litt i livet mitt, men jeg har alltid klart å reist meg opp. Jeg ble ganske sårbar på grunn av hendelsene, men jeg har ikke latt meg knekke. Og jeg har ikke tenkt til å la meg knekke heller. Så denne sangen er en liten inspirasjon for meg. Den motiverer meg litt for hver gang jeg hører den. Det er litt rart egentlig. Føler også sangen beskriver meg litt på en måte. Alle har en favoritt sang som får dem til å føle litt ekstra, vell dette er en av mine. Jeg har selvsagt mange flere, men denne er vell favoritten når det kommer til følelser og tanker.Trykk play for å høre sangen!

Hva er din favoritt sang?

Nå blir det max avslapping (sjokk) med paradise hotel på tv'en og kjæreste kos!

Snakkes :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits