21.05.2015 Personlig

Tankefull

Jeg er egentlig litt tom nå. Tusen tanker svirrer gjennom hodet. Det gjør det hver gang etter jeg har snakket med en psykolog. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er hos en psykolog hver uke bare for å snakke. For å få ut tanker og frustrasjon. Jeg vill ikke sitte med alt inni meg, det har jeg gjort før og det førte til at jeg ble en helt annen person enn det jeg var. Jeg er ganske redd for at det skal skje igjen. Jeg er redd for å svikte alle rundt meg. Redd for å ta feil valg igjen, slippe feil folk innpå meg. Noe som jeg gjorde for to år siden nå, da var jeg på mitt værste. Jeg har heldigvis klart å reist meg! Jeg har hatt flotte mennesker rundt meg - venner, familie og en flott kjæreste som jeg vet er der for meg! Det er godt å vite at du har noen i ryggen som støtter deg i tross for hva du tenker og føler. 

Kjæresten min har hjulpet meg mye i løpet av året. Vi har vært sammen i snart ett og et halvt år. Jeg var på mitt værste når jeg ble sammen med han. Jeg dreit i alt og alle rett og slett på den tida, tenkte bare på meg selv og egentlig ikke tenkte i det hele tatt. Jeg tok feil valg og slapp feil folk inn som bare såret meg. Det har gjort til at jeg er ekstremt følsom og får fort dårlig samvittighet. Jeg gjorde jo også noe dumt i starten av forholdet vårt noe som har vært hardt for både han og meg. Men vi klarer oss utrolig godt nå og jeg er utrolig glad for å ha han i livet mitt. Jeg vet faktisk ikke hvor jeg har vært hvis jeg ikke har hatt han. 

Alle har hatt en periode i livet der de er helt ute av kjøre rett og slett. Noen lengre enn andre. Jeg hadde en periode på ca ett år, og det er nokk for meg for og si det sånn! Jeg sliter litt med det enda. De valgene jeg tok, og er redd for at det skal skje igjen. Men jeg tror at siden at jeg er så redd for dette, så tenker jeg ofte på det noe som gjør det enda værre. Men man får jo ikke til å slutte å tenke? Iallefall ikke jeg. Kan ikke huske sist jeg fikk til å slappe helt av! Det er som om jeg har glemt hvordan det er å slappe helt av. Litt rart å tenke på siden jeg har mye tid til å bare slappe helt av uten bekymringer og slikt, men jeg får det bare ikke til.I dag har jeg en liten tenke dag, så kommer kanskje til å være litt lengre innlegg på bloggen i dag. Dette er bare en av mange ting som jeg tenker på, og jeg prøver å korte det ned litt slik at det ikke skal bli for langt for da vet jeg selv at det blir kjedelig og lese, såå.. Men jeg har alltid et smil på lur. Jeg skal egentlig prøve å ikke tenke så mye i dag, men det er jo lettere sagt enn gjort haha.
I dag skal jeg og kjæresten til moren hans og skal sove over der i helgen. Akkurat nå så er vi hjemme til foreldrene mine, så vi er litt fram og tilbake. Så dagen idag blir å pakke og jeg blir sikkert å dra ut en tur for å møte venner tror jeg, kan ikke bare sitte på rævva hele dagen og være usosial! :-)

Snakkes senere fine lesere! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits