23.05.2015 Inspirasjon

Mye og se fram til!

Våknet ganske seint i dag og følte meg i ganske godt humør for en gangs skyld! Akkurat nå klarer jeg ikke å få tankene av hvor mye jeg gleder meg til i løpet av dette året. Er ikke så mye som skal skje, men jeg gleder meg utrolig mye!

Sommerjobb hos SinkaBergHansen, et slakteri, blir spennende og morsomt! Moren min jobber der og bestevenninna mi skal også jobbe der. Blir noen utfordringer fysisk, men jeg kan ikke vente!

Muligens skole mot høsten. 2. året på service og samferdsel har jeg søkt og håper så inderlig jeg kommer inn! Tror egentlig ikke det skal være noe problem, så får bare krysse fingrene!

Bursdag den 21. November. Da blir jeg 18 år! Gledet meg lenge til denne dagen. Da går jeg inn i "voksen livet" og lurer på hvordan det går. Blir spennende! Kjæresten har bursdag 22. Oktober, han blir også 18 år så det blir spennende!

Jubileum den 26. November. Da har jeg og min kjære vært sammen i to år! Det er ganske stort for meg da dette er det første forholdet mitt, og jeg kunne ikke ha vært mer lykkeligere med en person!

Sydentur den 26. Desember, 2. juledag! Da drar familien min til Puerto Rico, og det skal bli så godt! Har vært i syden en gang før, samme plass, og det er så fint der! Litt spennende og ferie resten av jula og nyttårsaften på et varmere strøk. Været er ikke sikkert at det blir så varmt, og kanskje ikke så mye sol i jula men blir godt med en liten pause på en måte. Gleder meg kjempe masse!

Slenger med noen bilder av hotellet vi skal på til jul!


Bildene er tatt fra StarTour. Hotellet heter Cala d'Or.

Har du noe å glede deg til?
Har du noen gang vært i Puerto Rico? 

4 kommentarer

Tanja Höglund Pettersen

23.05.2015 kl.21:01

Så herlig!

Hadde satt stor pris på om du hadde tatt en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Marie

23.05.2015 kl.21:05

Tanja Höglund Pettersen: Det skal jeg gjøre! Takk, du også :-)

renate rødberg

24.05.2015 kl.01:15

Heldig du som har så mye å se fram til :)

Iselin Renée

24.05.2015 kl.21:20

Herlige bilder :)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits