25.05.2015 Personlig

Hvorfor så svak?

De siste dagene har jeg vært utrolig følsom. Jeg gråter av ingenting lengre, og jeg blir så frustrert av det. Jeg synes faktisk ganske synd på de i rundt meg som må høre på surmulingen min hele tiden! Jeg føler meg som en stor sutre unge til tider som ikke tåler en dritt. Jeg husker før når jeg kunne ta alt med et stort smil, selv det negative som traff meg. Men nå, selv om det er litt positivt reagerer jeg voldsomt. Det er som om jeg har så høye forventninger for alt og ingenting uten at jeg er klar over det selv. Det er litt vanskelig å forklare, for alt er så rart nå. 

Om jeg bare kunne ha bitt tennene mine sammen, ta meg sammen og ikke tenk så mye over det! Jeg er så misunnelig på de som klarer det. Jeg er lei av å være så svak. Jeg sier til meg hele tiden at jeg må gjøre noe med det, og tror jeg gjør det men faller rett tilbake til gamle vaner. Uvaner jeg har lagt på meg. Jeg føler også at jeg har blitt litt værre etter å ha snakket med psykolog. Jeg får bare flere spørsmål i stedet for svar. Det irriterer meg litt. Men jeg vet at ting tar tid, så jeg får bare se når tiden går.

Jeg savner de dagene da jeg var lita jeg. Tenkte ikke så mye over det som skjedde og hadde null bekymringer, smilte og lo hele tiden. Skulle gitt alt for en dag der jeg kan bare slappe helt av, koble meg fra alt sammen. Det er det jeg trenger. En dag med mye moro og latter, det er det jeg trenger.Men jeg tenker også at jeg har hatt det mye værre, og jeg reagerer mer nå enn når jeg hadde det som værst. Det er litt rart å tenke på.. Men får bare bite sammen tennene og "mann" meg litt opp, haha!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits