25.05.2015 Livet Mitt

10 ting du ikke visste om meg

Tenkte jeg skulle komme med 10 ting du mest sannsynlig ikke vet om meg da jeg har blogget i noen dager, så kanskje noen vil vite litt mer? :-)

1. Jeg er livredd kniver og sprøyter, generelt spisse ting egentlig. Har vært redd for sprøyter siden jeg var lita, og knivene ble jeg redd etter noen hendelser i livet. Hvis det kommer en dag noen truer meg med kniv så får de seg en god latter! Jeg skjelver i knærne, så det er så vidt jeg får til å flytte meg fra flekken.. haha!

2. Jeg er ikke så glad i grønnsaker og salat. Jeg er veldig glad i usunn mat. Men jeg har begynt å spist litt brokkoli ved forskjellige middager. Kan spise litt salat under burgeren, det er det eneste.

3. Jeg er utrolig sjenert, men blir du kjent med meg skulle du sikkert ha ønska at jeg skulle hatt en slags munnkurv. Jeg kan være veldig pratsom om jeg er i det rette humøret.

4. Jeg har en lillebror på 15 år med navn Fredrik og ei lillesøster på 8 år med navn Milly Louise. Det er ti års forskjell mellom meg og min kjære lillesøster.


Min egen solstråle. Men hun er ett mareritt når hun er sint! Glad i henne uansett ♥

5. Mine foreldre giftet seg i 2013 og har vært sammen siden mamma var 15 år! Mamma var ganske ung når hun fikk meg. Mamma var 16 og pappa var 19 når jeg kom til verden. Litt artig egentlig å ha så unge foreldre.

6. Jeg har en liten spiseforstyrrelse som jeg har hatt i 2 år nå, men har kommet meg veldig! Det kan jeg skrive mer om i et annet blogg innlegg om det er ønskelig.

7. Jeg drikker alkohol sjeldent. I år tror jeg kanskje at jeg har vært ute å drukket tre ganger? For ca to år siden var jeg ute hver eneste helg, drakk og styrte på.

8. Jeg røyker. Det har jeg gjort i snart 2 år nå. Foreldrene mine fikk vite det for ett halvt år siden nå. Røykte vanlige sigaretter, gikk over til mentol sigaretter og nå ruller jeg Rød 3, om det er interessant hehe.

9. Jeg har blitt mobbet og utestengt når jeg var mindre, noe som også gjorde litt til at jeg ble så sjenert og tilbaketrukken. 

10. Jeg blir ikke fort sint. Jeg får ikke til å bli ordentlig sint egentlig. Men jeg missliker veldig sterkt når folk lyver til meg, da kan jeg fort bli litt sint.


Håper dette var ett litt mer spennende innlegg :-) 

Snakkes senere fine lesere!

4 kommentarer

Anette

26.05.2015 kl.05:58

For et bran innlegg!

Marie

26.05.2015 kl.10:05

Anette: Takk! :-)

Iselin Renée

26.05.2015 kl.16:42

Fint innlegg :)

Marie

26.05.2015 kl.19:09

Iselin Renée: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits