26.05.2015 Hverdag

Jeg er så glad!

Det er lenge siden jeg har hatt en så bra dag. Jeg smiler fra øret til øret uten noen grunn egentlig. Det er så godt å ikke tenke så negativt, vite at folk er glad i deg og bryr seg om deg! Det er godt å vite at i dag er du ikke en stor byrde for både deg selv og andre.

Jeg har fått snakket litt med farmor i dag når hun kjørte meg til psykologen og det var så godt å få snakket med henne igjen! Farmor er vell den som står meg nærmest av besteforeldre og oldeforeldre. Jeg har jo bodd hos henne i ett år, og har ikke besøkt henne så mye i det siste så det var godt å snakke med henne igjen!

Grunnen til lite blogging i dag er for at jeg har gjort noe hele tiden, kanskje derfor jeg er i så godt humør. Jeg og kjæresten har pakket og stelt fordi vi skal sove hos mine foreldre i natt. Akkurat nå sitter jeg barnevakt til nabojenta, noe som er kjempe koselig! Så tenkte å slenge ut et lite innlegg nå når hun har lagt seg. :-) Jeg blogger da fra mobilen min.

Jeg har ingen grunn til å ikke smile nå. Jeg greier også for en gangs skyld å se det positive i det negative i dag! Noe jeg ikke er så flink til ellers, men det skal jobbes med! :-)

Hvordan har dagen din vært?

4 kommentarer

eveliin

26.05.2015 kl.20:06

så utrolig bra at du ser det positive i det negative.

det er noe jeg selv sliter med :) det kommer alltid noe godt ut av det negative til slutt. som ellers i livet hvis vi har det vanskelig så er det en grunn for at vi må de kampene vi må ta. men vi kommer seirende ut av den. så bare forsett og smil. pen er du og fin jente er du :) forsett og smil fordi du fortjener det :)

kos deg med kjæresten i helgen når dere skal sove hos foreldrene dine. kos deg me å sitte barnevakt:)

Marie

26.05.2015 kl.20:21

eveliin: Tusen takk for kjempe fine ord! Det gjør dagen min enda bedre. :-)
Ha en fin kveld videre og kos deg du også! :-)

trønderfrue

27.05.2015 kl.20:11

fint bilde av deg :)

takk for at du la igjen en kommentar :) gleder meg til å følge deg vidre :)

ha en fin dag vidre

mvh

trønderfrue

Marie

27.05.2015 kl.21:31

trønderfrue: Tusen takk! :-) Du får også ha en fin kveld videre :-)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits