28.05.2015 Personlig

Alt blir ikke som du har tenkt det

Dette har skjedd ganske ofte i det siste nå! Jeg begynner å faktisk bli litt lei. Her prøver jeg å være positiv og glad, lager planer som ser ganske sannsynelig ut til å funke, MEN så går det ikke likevell samme dag som jeg har lagt planer. Dette skjer ganske ofte, noe som har gjort litt til at jeg tar alt på sparket. Jeg har alltid vært den som har planlagt og styrt på for at det skal funke, men alt det til ingen nytte. Når dette skjer ofte nok så begynner man faktisk å lure på om noe er galt med deg, og om noen bryr seg om deg i det hele tatt. Det tenker iallefall jeg! Men jeg skal prøve så godt jeg kan å tenke positivt.

Jeg har jo selvsagt gjort det samme, avlyst planer.. Og dette angrer jeg skikkelig på nå! Jeg skal tenke meg godt om før jeg legger noen planer for å ikke såre folk, for denne følelesen er helt for jævlig egentlig. Det går jo over, men er ingen god følelse. Dagen har jo vært ganske bra helt fram til nå egentlig. Tenker så det knaker, men jeg skal finne på noe annet så det ikke blir for mye. Kanskje rydde litt i huset til svigers da jeg og kjæresten skal være hjemme alene og passe på huset i helga! :-)

Snakkes senere snille lesere!

2 kommentarer

linneavioletta.blogg.no

28.05.2015 kl.22:00

Ha en fin helg <3 kjempe fin blogg :]

Marie

28.05.2015 kl.22:01

linneavioletta.blogg.no: Tusen takk! Ha en fin helg du også. :-)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits