03.06.2015 Hverdag

Alt går bra

Det er så godt å gjøre noe om dagene! Døgnrytmen er snart på plass, nå klarer jeg å stå opp i ti tiden istedet for å sove til tre på dagen. Jeg gjør noe ut av dagene, finner på noe og det er en god følelse. Jeg klarer å stå opp, litt vanskelig enda, ligger gjerne å drar meg i en eller to timer, men skal prøve å slutte med det. Alt kan gjøres litt bedre selvsagt, skulle gjerne ha starta å trene litt kanskje. Men det blir.

Jeg har vært mye gladere de siste dagene som har vært. Jeg har vært med venner og familie, og hjulpet svigermor littegranne, det er en god følelse! Håper det holder seg slik i en liten stund nå.

Jeg klarer mer å nyte dagen, i stedet for å være anspent hele tiden. Jeg skal fortelle dere i ett annet innlegg om hvordan jeg er når jeg er anspent og kanskje litt hvorfor om det høres interessant ut. :-)

I kveld skal jeg se en film på popcorntime kanskje, og bare kose meg!

Snakkes senere! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits