04.06.2015 Personlig

Får ikke til å slappe av

Ganske ofte får jeg ikke til å slappe av i hverdagen min. Slik har det vært i snart tre år. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn egentlig, men det går mye utover ryggen, nakken og det å bare gjøre ting generelt. Jeg går nå hos en kiropraktor som hjelper meg med disse plagene. Men enda en plage som jeg sleit mye med, men kommer ganske sjeldent nå er at jeg skalv. Jeg skalv når jeg spiste, skulle kle på meg, når jeg skulle skrive i boka mi på skolen, rett og slett nesten hele tiden. Jeg fikk mange spørsmål på hvorfor jeg skalv, men jeg visste ikke. Nå vet jeg at jeg var for anspent. Derfor klarte jeg ikke å spise så mye heller, som jeg skrev i et annet innlegg litt lengre ned. Jeg tror også at jeg skalv veldig mye før på grunn av nervøsitet og redsel, rett og slett.

Men jeg skjelver ikke så ofte nå, kan hende det kommer en gang i blant men det plager meg ikke så mye lengre. Jeg er fortsatt anspent, men er noe som jeg jobber med for øyeblikket. Jeg prøver å slappe helt av, men er ikke hele tiden jeg klarer det - til og med når jeg bare sitter og ser en film. Men tenkt positivt, så går det! 

Det å være anspent går veldig over humøret mitt også siden jeg ofte har vondt i rygg eller nakke, og veldig ofte hodepine. Jeg synes litt synd på de som er rundt meg når jeg har alle disse "plagene" på en gang, haha.

Da skal jeg hive meg ut av senga å besøke min kjære tante, som bare er tre år eldre enn meg! Blir koselig.

Ha en fin dag/kveld! :-)

2 kommentarer

Jegskriveromhverdag

05.06.2015 kl.14:25

Ha en fin Fredag. : )

Marie

05.06.2015 kl.15:08

Jegskriveromhverdag: Takk, du også! :-)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits