05.06.2015 Livet Mitt

For en god følelse!

Jeg har fått en kjempe start på dagen! Jeg ble så glad at jeg fikk noen gledestårer. Jeg leste ett innlegg på bloggen til min kjære tante der hun har skrevet litt om meg og hvor mye jeg har hjulpet henne. Det er en god følelse å tenke på at du har vært der for noen og de setter pris på det. Tante kunne ringe meg midt på natta og jeg kunne med glede være med henne ut om hun trengte det. Jeg husker at jeg spurte mamma og pappa om hvis tante ringte meg om jeg kunne dra ut, for det kunne skje ganske sent på kvelden og det fikk jeg lov til. Hadde jeg ikke fått lov, så hadde jeg gjort det uansett, men jeg liker å spørre først slik at foreldrene mine vet det. Jeg har alltid vært et lite englebarn når det gjelder sånt, hehe. 

Jeg husker også når pappa sa at han ikke ville at jeg skulle blande meg så mye inn i det som plagde min tante på den tiden, for jeg hadde jo mine egne problemer og han syntes at jeg skulle ta hånd om de først. Men det gjorde jeg ikke. Jeg satte alt på pause, fordi jeg ville ikke at tante skulle ha det slik. Jeg hadde opplevd noe ganske vanskelig selv som jeg ble litt mint på når jeg var sammen med tante. Men det eneste jeg kunne tenke på var at tanta mi skal ikke føle seg så alene, og ikke føle seg rett og slett som søppel noe som jeg gjorde når jeg hadde det vanskelig. Jeg hadde ikke noen spesielle rundt meg da, men det betyr ikke at jeg ikke skal være der for andre.

Jeg kommer alltid til å være der for de rundt meg, uansett hvordan jeg har det. Jeg kan selvsagt av og til være litt fraværende noen ganger, men det er bare min måte og si på at jeg har mye å tenke på og vill ikke at det skal bli for mye. Bloggen til tante Tonje finner du HER.

Det er så godt å tenke på at du alltid er velkommen hos tante og kjæresten hennes. Tante betyr ganske mye for meg. Det er godt å ha henne, og jeg trives i hennes selskap. :-)

Har du noen som står deg nær?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits