12.06.2015 Hverdag

Oppdatering

Hei og beklager for lite aktivitet på bloggen! Jeg har slitt litt de to siste ukene så jeg satte bloggen litt på pause for å få hodet mitt klart slik at jeg kunne ordne opp i ting. Jeg har tenkt mye og gått over hvordan dette skal gå framover. Det er mye som har skjedd, og det var en spesiell hendelse som fikk meg til å tenke. Jeg skal være mer positiv enn noen gang før og jeg skal ha orden i livet mitt. Jeg vurderer sterkt å trene, og håper jeg får til å fortsette å trene denne gangen. Vi får se!

Jeg har også vært ute med tanta mi og tatt bilder for en liten uke siden som jeg kommer til å legge ut i løpet av morgen dagen. Jeg har fått døgnrytmen sånn cirka på plass og håper det fortsetter slik! 


Kjøpte disse herlige plaggene som man vare kan kaste på seg om man er litt varm. Vifta står på fullt og blåser på meg i det jeg skriver nå. Så herlig!


Nå skal jeg og kjæresten se Orange is the New Black sesong 3 på Netflix! Elsker den serien. Kjæresten gjør også det så da blir det ekstra koselig når man har noen å se favoritt serien med! Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor glad jeg er nå. Føler meg komfortabel, har det godt, nei jeg kunne ikke hatt det bedre akkurat nå! 

Bloggingen skal bli bedre og jeg kommer nokk til å ha dette som en slags dagbok, men kommer også til å legge ut boen hverdags innlegg. Trenings innlegg kommer også kanskje, hvis jeg setter meg et mål for det. Hvis jeg skal trene så begynner jeg på mandagen, men vi får se.

God natt fine lesere!

2 kommentarer

sunandmoon

12.06.2015 kl.23:14

så pen du er! :)

Marie

12.06.2015 kl.23:22

sunandmoon: Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits