13.06.2015 Personlig

Jeg er redd

En ting jeg er veldig redd for er faktisk bare rett og slett å bli voksen. Så mye ansvar, tenker mest på økonomisk egentlig. Jeg er redd for å dumme meg ut. Jeg er redd for å gjøre feil. Det er litt flaut faktisk.. Jeg tror grunnen til at jeg er redd er fordi når jeg prøvde å utforske selv i fjorten års alderen gikk alt rett til helvete for og si det mildt. Jeg tror det var kanskje en liten feil av de rundt meg og meg selv til å bli alt for avhengig av folk. Jeg hadde ikke lært meg hvordan folk faktisk kan være, selv om jeg ble mobbet men jeg lærte meg hvordan jeg skulle unngå det. Øynene mine åpnet seg litt for sent. 

At jeg blir 18 år dette året går ikke inn i hodet på meg. Jeg føler meg fortsatt som bare 15 år gammel.. Jeg er ikke klar! Jeg er faktisk jævlig redd for dette. Har ikke fortalt noen dette direkte, så er litt vanskelig å skrive ned. Tror også kanskje angsten min kommer herfra, både fortid og fremtid. Ser jeg ingen fremtid foran meg får jeg panikk. Men jeg vet at jeg bare skal ta en ting av gangen, og ikke planlegge noe som jeg er veldig flink til å gjøre. Jeg er så spent på hvor jeg er fem år framover i tid. Greier jeg meg? Får jeg en utrolig stor nedtur? Noe som jeg er redd for kommer til å skje basert på det jeg vet nå, men er ikke sikkert det kommer til å skje. Jeg prøver ikke å tenke så mye på det, og heller ta det når det kommer. Men jeg må bare planlegge, for hvis alt går nedover må jeg ha en plan for hvordan jeg kan gå oppover igjen. Jeg vil ha det bra!


Har et stort ønske om å bare bli barn igjen. Jeg hadde det ikke så lett da, men jeg klarte iallefall å putte et stort smil om munnen hver dag, selv om mange ga meg en grunn til å ikke gjøre det. Jeg har alltid vært ei glad jente med mye humor, men jeg har mista litt av den siden av meg. Jeg prøver faktisk ganske hardt for å få henne tilbake. Glemme fortida, glem framtida og lev i nåtid! Lettere sagt enn gjort.

Hva tenker du om dette?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits