15.06.2015 Livet Mitt

Forandring fryder!

Jeg har forandret meg mye siden jeg var lita. Det har jo alle. Men jeg synes at min forandring kanskje skiller seg litt ut. Jeg gikk fra en ganske søt unge til stygg andunge med briller, til en litt penere ung jente med briller og til ei pen jente med mer selvtillit. Jeg har forandret meg mye både utseende og mentalt. Jeg tenkte at jeg kanskje skulle dele noen bilder fra når jeg var lita til nå. Har ikke så mange bilder der jeg startet å bruke briller, fordi det var da jeg hadde minst selvtillit på grunn av mobbing og slikt, så likte ikke når folk tok bilder av meg. Her er noen bilder! :-)


1 år - 2 år - 4 år


1. Klassebilde, 6 år - Er vell kanskje 8 år på bilde til høyre


10 år på begge bildene. Mine første briller, og jeg startet å farge håret mitt.


13 år - 14 år - 15 år, konfirmasjonen min


Her startet jeg nylig med linser. Sommeren 2012, 15 år.


Bildene er tatt samme året, 10. klasse.


Skolebilde 1vgs, 2013 - NÅ, 2015

Ganske rart å se på disse bildene! Vet av flere bilder som er bedre kvalitet på, men fant de ikke i farten. Sent i 10 års alderen, kanskje nærmere 11 farget jeg håret mitt nesten helt svart, og klipte håret mitt i etasjer som jeg gikk med en ganske god stund. Har siden den gang hatt mørkt hår, men har prøvd meg på litt lysere. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha lysere hår en gang, kanskje min originale hårfarge som er en slags mørkeblond farge. Men vill ikke slite så mye på håret med avfarging og slikt, så jeg får se hva jeg gjør. Angrer litt på at jeg farget håret mitt såpass mørkt, men har fått hørt at jeg kler det så da gjør det vell ingenting, kanskje?

Håper du likte bildene, så snakkes vi senere!

4 kommentarer

Terje og Yvonne + Filippa

15.06.2015 kl.14:55

Så utrolig fin blogg du har!

Liker det at du legger ut bildene igjennom oppveksten, dette er bare en definisjon på hvor vakker ung kvinne du er i dag :)

Mange koselig barndomsbilder og det er fryktelig trist å høre at du ble mobbet på grunn av brillene, jeg håper du selv kan velge den dag i dag om du skal gå med linser eller briller? For etter hva jeg har forstått også på meg selv (Yvonne) er det at briller har blitt trendy og jeg bruker selv briller :)

Ønsker deg en fortsatt fin dag og en flott start på den nye uken!

Ta vare på deg selv <3

Marie

15.06.2015 kl.16:37

Terje og Yvonne + Filippa: Tusen takk for fine kommentarer! :-) Ja, jeg velger selv om jeg går med linser eller briller. Går som oftest med linser da jeg føler meg mer komfortabel med de, men er dyrt å kjøpe linser hele tiden så bruker briller innimellom også :-)
Takk, det samme til snille deg! : ))

Emelie Christina Blogg

16.06.2015 kl.09:46

Føler akkurat det samme. Jeg var en søt unge når jeg var liten men så ble jeg en skikkelig andunge... regulering og så ikke ut.... i tillegg hadde jeg et år der jeg ble litt lubben så er først nå de siste årene som jeg syns jeg har sett best ut :)

Marie

16.06.2015 kl.09:51

Emelie Christina Blogg: Så godt og høre at jeg ikke er alene om den saken, men det er ingen god følelse.. :-)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits