17.06.2015 Hverdag

Happy Day

Da har jeg holdt på ganske lenge med spørsmålsrunden. Jeg har fått til å lage video! Litt stolt over meg elv siden dette er den første gangen jeg redigerer. Jeg ble veldig fornøyd selv! 

Det er faktisk finvær ute! Litt overskyet, heller ikke så varmt, meeen det er bedre enn regn! Jeg er iallefall i godt humør i dag! Garantert bare fordi jeg har hatt noe å gjøre. Likte å lage video, og tror kanskje jeg kommer til å fortsette med det om dere ønsker det. Blir ganske nervøs foran kamera, men det kommer seg etter hvert.


Akkurat nå har jeg på meg en helt vanlig topp og den gråe shortsen min. Det er så komfortabelt å gå med! Men jeg skal ikke ut i kulden med dette antrekket for og si det sånn! Skal sitte barnevakt senere i dag så håper videoen er ferdig lastet til da. Krysser fingrene for at dette skal gå bra!

Hva er dine planer i dag?

2 kommentarer

monica :=)

17.06.2015 kl.22:35

For en vakker jente du er! ser helt smashing ut!

Kul blogg du har! Legger deg til jeg ;)

Marie

17.06.2015 kl.23:19

monica :=): Åh, tusen takk snille du! :-)

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits