18.06.2015 Hverdag

Dårlig start

Våknet egentlig klokken 6 i dag tidlig fordi kjæresten skulle på jobb. Men tenkte at jeg skal ikke opp før om noen timer så kan vell sove litt til. Ja det var lurt. Har ikke hørt vekkeklokkene mine og ikke hørt at noen har ringt meg. Jeg våknet halv ti av at farmor står i gangen å roper på meg... Enda så sa hun at hun hadde tuttet på meg fra bilen sin. Halv ti sto jeg opp når jeg hadde time til psykolog klokken ti. Fikk ikke i meg mat og fikk nesten ikke tid til morgen røyken. Og morgen røyken må jeg ha for at jeg skal fungere og ikke falle sammen av ingen grunn haha. Og jeg hater stress. Det er det værste jeg vet! Men jeg fikk kastet på meg klær og fikk snakket med psykologen. Dette var min siste time til hun jeg snakker med nå, og det er litt trist. Vi har nettopp begynt å bli kjent så skal jeg ikke snakke med henne mer. Jeg får muligens en ny psykolog mot høsten, så får se hvordan det går. Jeg likte hun jeg var til jeg, men går sikkert bra med en ny også. Jeg vet ikke.. 


Nå skal jeg gjøre litt husarbeid! Blant annet å ta de klærne i bakgrunnen av bilde haha. Musikken skal vell stå på fullt i huset i dag så får jeg se hva jeg finner på senere. Litt surt at jeg ikke klarte å fullføre min plan med å stå opp tidlig i dag og skulle ordne meg, ta på linser - men det ble briller i dag. Skulle spise ordentlig frokost, men neida. Men jeg trengte vell den ekstra søvnen også. Har sovet som en stein, bokstavelig talt. Jeg bruker å ta telefon i søvne også våkne av det, men ikke denne gangen. Jaja.. Får bare gjøre det beste ut av det!

Hva skal du gjøre i dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits