18.06.2015 Personlig

Går det bra?

Ett spørsmål man ofte får når noen ser at det kanskje ikke går så bra. Men hva svarer de fleste? Jo, at det går bra. Det gjør jeg også. Jeg personlig hater faktisk det spørsmålet. Hver gang noen som står meg nær stiller dette spørsmålet knekker jeg. Dette er selvsagt når jeg er ganske trist og ikke har det bra. Jeg bare gråter og gråter. Hvorfor? Jeg vet faktisk ikke. Det er noe som plager meg, ja det er det men i etter tid så lurer jeg på hvorfor jeg gråt. Jeg hadde jo ingen GOD grunn til det? Det er så rart. Her er jeg skikkelig lei meg, eller kanskje litt sint. Så fort du stiller meg spørsmålet "går det bra?", da blir alt svart og jeg gråter. Jeg får ikke til å tenke. Flere som har det slik? 

Men jeg kan ikke være sint på den personen som stiller meg det spørsmålet. De bryr seg jo bare om deg, gjør de ikke? Jeg har litt dårlig samvittighet over mamman min, da hun spør meg egentlig ganske ofte om det går bra med meg. Men før når hun spurte meg, slo jeg i bordet og ropte NEI før hun i det hele tatt fikk spurt meg. Det er litt vondt å tenke på egentlig, fordi hun brydde seg jo bare. Hun vill meg jo ikke noe vondt! Jeg har sluttet med det nå og prøver å åpne meg i stedet for, selv om jeg ikke liker tanken på det. 

Jeg får alltid et stikk i magen når noen spør meg om det går bra. Samme hvem. Jeg biter sammen tennene, og sier det går bra. Dette kan jeg gjøre til og med når det faktisk går ganske bra med meg. Jeg får til og med tårer på øynene. Det er så utrolig rart. Hvordan kan et spørsmål ha så stor virkning på deg? Det kan vell kanskje ha noe med at det er først nå de siste tre årene jeg virkelig har fått dette spørsmålet slengt gang på gang, hele tiden - men jeg fikk aldri dette spørsmålet før. Jeg blir faktisk ganske rørt når noen spør meg, fordi da betyr det at du kanskje bryr deg. Ingen brydde seg før. Av og til kan jeg få et sjokk når noen spør meg så jeg kan fort slenge tilbake "ikke bry deg", da jeg VAR vant med at ingen brydde seg. Litt trist å tenke på, men det er slik jeg opplever det. Kan hende at andre rundt meg ikke har oppfattet dette på samme måte, men det er slik jeg har oppfattet det. MEN, jeg har det bra nå! Har flere folk rundt meg som bryr seg og det betyr virkelig alt! Og ikke føle at noen bryr seg om deg er ikke noe morsomt, slik har jeg hatt det siden jeg var ganske lita. Helt til for tre år siden da jeg fikk følelsen av at noen faktisk bryr seg om meg, fordi de spurte meg dette spørsmålet.. Går det bra?

Hva tenker du når du får dette spørsmålet?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits