19.06.2015 Hverdag

Hvor skal jeg gå?

Hei alle sammen!

Våknet ganske tidlig i dag og dro til tannlegen med scooteren min. Nå tenker jeg å gå en lang tur med hunden vi passer på, Loke! Kjenner at jeg kanskje trenger den turen. Blogger om dette nå fordi vet ikke om jeg har tid til å blogge når jeg kommer hjem da jeg ikke har peiling på hvor jeg skal gå og hvor lang tid det tar. Kanskje turen hjelper litt mot ryggen min også? Jeg har ganske vonde smerter i ryggen akkurat nå - har slitt med dårlig rygg ganske lenge faktisk. Får vondt av ingenting.. Menmen! Orker ikke å sitte på rompa å sutre over det! Nå skal jeg gå en forfriskende tur med menneskets bestevenn!
Tok litt bilder ute før vi drar. Senere i kveld er det planlagt grilling da det er kjempe fint vær ute! Er ikke så varmt i dag, men godt uansett! Vi snakkes senere!

Hva skal du i dag?

Beklager for uoppfinnsom overskrift, haha.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie Øvereng

Marie Øvereng

Jeg er ei jente på snart 18 år som ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits