17.06.2015 Blogg

VIDEO - SPØRSMÅLSRUNDE

Da er spørsmålsrunden lastet opp. Håper dere liker den!

Hva synes du?
16.06.2015 Blogg

Lese din blogg?

Minner om spørsmålsrunde HER. Blir veldig glad for alle spørsmål som kommer inn! Om jeg får flere i løpet av dagen kommer jeg til å svare fortest mulig i morgen. Får jeg ganske mange spørsmål kommer jeg til å lage en video. Er det noe du lurer på? Spør i vei!

Jeg vill gjerne ha flere blogger å lese. Legg igjen en kommentar med bloggen din og jeg titter innom! Kanskje du får en følger også? Om det er en eller kanskje to blogger jeg liker ekstra godt, kommer jeg til å skrive om de på bloggen. 


Husk å stille meg spørsmål! :-)
Hva er din blogg?

15.06.2015 Blogg

Spørsmålsrunde

God morgen alle sammen!

Da bestemmer jeg meg for å ha en spørsmålsrunde. Noen av dere lurer kanskje på noe? Spør meg om alt som faller inn og jeg skal svare. Kanskje dere lurer på noe angående dere har lest i innleggene mine? Livet mitt? Kjæresten min også kanskje? Jeg svarer på alt!

Om det blir mange nok spørsmål, er det en stor sjanse for at jeg lager en video og svarer på spørsmålene.


Noe du lurer på?

05.06.2015 Blogg

Nytt design!

Da har jeg fått meg et nytt design som jeg fant hos rrhdesign, nettsiden finner du HER. Jeg har også ordnet en helt enkel header som jeg ble ganske fornøyd med. Jeg skal jobbe litt med å tilpasse bildene i innleggene slik at det ser litt bedre ut. Håper det faller i smak!


Hva synes du?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015
Marie Øvereng

Marie Øvereng

Jeg er ei jente på snart 18 år som ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits