22.06.2015 Hverdag

Nyter dagen!

Dagen idag har vært helt herlig! Gikk en tur sammen med tanta mi og nyter nå sola med kjæresten og familien hans. Gleder meg å se hva dagen bringer! Må nyte dagen idag da det er meldt ganske dårlig vær framover. Typisk det når jeg skal kjøre til ny jobb på onsdagen... Menmen! Slenger med et par bilder fra der jeg og tante tok en liten pause. Kjempe fin utsikt!
Imorgen blir jeg å stå opp tidlig slik at jeg får lagt meg tidlig imorgen også. Skal da igjen til tanta mi og kanskje få gått en liten tur til. :-) Vi får se om vi blir heldige med været imorgen også!

Snakkes senere!

20.06.2015 Hverdag

Klagedag

Etter gåturen i går (i hele to timer!) tok jeg faktisk en liten treningsøkt. Nå vet jeg hvorfor jeg nesten aldri trener, haha.. Men jeg skal prøve å være flink i sommer! Vet at det blir bedre etterhvert. Føttene mine verker som bare det, og jeg fikk så vidt til å kle på meg selv i mårres, haha. Var garantert et morsomt syn! Så er det meg da som ikke takler smerte så veldig bra. Så dette er rett og slett en klagedag! Beklager til allesammen rundt meg! Jeg må virkelig trene mer..


Nå er jeg godt plassert hjemme hos svigermor. Jeg og kjæresten skal være her i denne uka. Blir koselig! Neste uke starter jeg også på jobb! En grunn til at jeg trener littegranne.

Snakkes senere!

19.06.2015 Hverdag

Hvor skal jeg gå?

Hei alle sammen!

Våknet ganske tidlig i dag og dro til tannlegen med scooteren min. Nå tenker jeg å gå en lang tur med hunden vi passer på, Loke! Kjenner at jeg kanskje trenger den turen. Blogger om dette nå fordi vet ikke om jeg har tid til å blogge når jeg kommer hjem da jeg ikke har peiling på hvor jeg skal gå og hvor lang tid det tar. Kanskje turen hjelper litt mot ryggen min også? Jeg har ganske vonde smerter i ryggen akkurat nå - har slitt med dårlig rygg ganske lenge faktisk. Får vondt av ingenting.. Menmen! Orker ikke å sitte på rompa å sutre over det! Nå skal jeg gå en forfriskende tur med menneskets bestevenn!
Tok litt bilder ute før vi drar. Senere i kveld er det planlagt grilling da det er kjempe fint vær ute! Er ikke så varmt i dag, men godt uansett! Vi snakkes senere!

Hva skal du i dag?

Beklager for uoppfinnsom overskrift, haha.

 

18.06.2015 Hverdag

Staffordshire Bullterrier

Vi passer på en staff ved navn Loke. Han er en herlig hund med masse energi! Synes denne type hund er ganske fin. Fine muskelbunter som jeg kaller de, haha. De har en herlig personlighet og er energiske av seg, men kan være kjempe gode kosebamser. Vi skal passe han denne helgen, og i morgen blir jeg alene hjemme med han. Skal til tannlegen i morgen tidlig men etter det så tenker jeg å ta meg en gå tur med Loke. Han er hunden til stebroren til mamma, og vi passer på han hver gang de reiser bort. Har ingenting i mot denne herlige tassen!
Her er ligger han på soveplassen sin om natten.

Mange synes staff er en stygg hund, men jeg synes de er nydelige. Liker personligheten og det er gøy å se han leke ute - springer rundt som en liten tulling og leker med pinner. Han er veldig glad i frisbee'n sin. Han ser ganske sint ut på bildene, men han er en utrolig snill hund og utrolig lydig. 

Hva synes du om staff rasen?

18.06.2015 Hverdag

Dårlig start

Våknet egentlig klokken 6 i dag tidlig fordi kjæresten skulle på jobb. Men tenkte at jeg skal ikke opp før om noen timer så kan vell sove litt til. Ja det var lurt. Har ikke hørt vekkeklokkene mine og ikke hørt at noen har ringt meg. Jeg våknet halv ti av at farmor står i gangen å roper på meg... Enda så sa hun at hun hadde tuttet på meg fra bilen sin. Halv ti sto jeg opp når jeg hadde time til psykolog klokken ti. Fikk ikke i meg mat og fikk nesten ikke tid til morgen røyken. Og morgen røyken må jeg ha for at jeg skal fungere og ikke falle sammen av ingen grunn haha. Og jeg hater stress. Det er det værste jeg vet! Men jeg fikk kastet på meg klær og fikk snakket med psykologen. Dette var min siste time til hun jeg snakker med nå, og det er litt trist. Vi har nettopp begynt å bli kjent så skal jeg ikke snakke med henne mer. Jeg får muligens en ny psykolog mot høsten, så får se hvordan det går. Jeg likte hun jeg var til jeg, men går sikkert bra med en ny også. Jeg vet ikke.. 


Nå skal jeg gjøre litt husarbeid! Blant annet å ta de klærne i bakgrunnen av bilde haha. Musikken skal vell stå på fullt i huset i dag så får jeg se hva jeg finner på senere. Litt surt at jeg ikke klarte å fullføre min plan med å stå opp tidlig i dag og skulle ordne meg, ta på linser - men det ble briller i dag. Skulle spise ordentlig frokost, men neida. Men jeg trengte vell den ekstra søvnen også. Har sovet som en stein, bokstavelig talt. Jeg bruker å ta telefon i søvne også våkne av det, men ikke denne gangen. Jaja.. Får bare gjøre det beste ut av det!

Hva skal du gjøre i dag?

17.06.2015 Hverdag

Happy Day

Da har jeg holdt på ganske lenge med spørsmålsrunden. Jeg har fått til å lage video! Litt stolt over meg elv siden dette er den første gangen jeg redigerer. Jeg ble veldig fornøyd selv! 

Det er faktisk finvær ute! Litt overskyet, heller ikke så varmt, meeen det er bedre enn regn! Jeg er iallefall i godt humør i dag! Garantert bare fordi jeg har hatt noe å gjøre. Likte å lage video, og tror kanskje jeg kommer til å fortsette med det om dere ønsker det. Blir ganske nervøs foran kamera, men det kommer seg etter hvert.


Akkurat nå har jeg på meg en helt vanlig topp og den gråe shortsen min. Det er så komfortabelt å gå med! Men jeg skal ikke ut i kulden med dette antrekket for og si det sånn! Skal sitte barnevakt senere i dag så håper videoen er ferdig lastet til da. Krysser fingrene for at dette skal gå bra!

Hva er dine planer i dag?

17.06.2015 Hverdag

God morgen!

Bråvåknet for litt siden redd for at det var torsdag i dag og at jeg hadde glemt å fått meg skyss til psykologen, men det var nok bare onsdag i dag haha. Jeg har slike "fauk" innimellom. Kan plutselig bråvåkne av ingenting.

Planen for i dag er å få svart på spørsmålsrunden! Den finner du HER. Tenkte faktisk å prøve på en video, men har vært ganske uheldig med slike videoer før da de tar ganske lang tid å laste ned. Så vi får se! :-)

// weheartit.com

Snakkes senere søte lesere!

14.06.2015 Hverdag

Travel dag

Hei! Kom ikke hjem før litt over 6 i dag tidlig så sov ganske lenge på dagen. Deretter kikket jeg og kjæresten litt på Orange is the New Black også måtte vi bare pakke fordi vi skal ligge hoss mamma og pappa denne uken. Kjæresten begynner på ny jobb i morgen sammen med min pappa! Blir spennende å se hvordan det går. I kveld har jeg hjulpet til på bingo sammen med mamma. Koselig det da, og vi får gratis mat og bingoblokker haha. Ikke en veldig spennende dag, men har holdt meg gående. Det er også en ting som skjedde idag som gjor til at jeg ikke fikk til å tenke en stund haha. Var i sjokk. Hendelsen vet jeg ikke om jeg skal skrive om enda, den skal jeg tenke på. Men nå skal jeg iallefall sove så får vi se hva morgen dagen bringer! Er nokk garantert mer aktiv i morgen. :-)


God natt lesere!

13.06.2015 Hverdag

Powernap

Nå er det på tide med en powernap. Jeg skal sove noen timer før jeg kaster meg ut døra og senere på jobb. Er så deilig med en powernap av og til, men blir vanskelig å sove igjen om natta. Men dette gjør meg ingenting da jeg ikke kommer hjem før i fem tiden i morgen tidlig. Bare å ha på en alarm, men jeg bruker alltid å våkne fem minutter før alarmen går av, haha. Når jeg gikk på skole brukte jeg alltid å sove en eller to timer etter jeg hadde spist middag, da våknet jeg helt av meg selv. Jeg våkner alltid et par ganger gjennom en powernap fordi jeg er redd for å sove for lenge, som om jeg har en egen alarm eller noe. Men er vell nyttig det. Håper bare jeg får sove. Jeg er ganske trøtt, men når jeg skal legge meg ned for å sove så blir jeg lys våken. Mange som opplever dette vet jeg. Ganske irriterende!

Da snakkes vi enten senere eller i morgen! Spørs hvor lenge jeg sover, haha.

Tar du powernap?

12.06.2015 Hverdag

Oppdatering

Hei og beklager for lite aktivitet på bloggen! Jeg har slitt litt de to siste ukene så jeg satte bloggen litt på pause for å få hodet mitt klart slik at jeg kunne ordne opp i ting. Jeg har tenkt mye og gått over hvordan dette skal gå framover. Det er mye som har skjedd, og det var en spesiell hendelse som fikk meg til å tenke. Jeg skal være mer positiv enn noen gang før og jeg skal ha orden i livet mitt. Jeg vurderer sterkt å trene, og håper jeg får til å fortsette å trene denne gangen. Vi får se!

Jeg har også vært ute med tanta mi og tatt bilder for en liten uke siden som jeg kommer til å legge ut i løpet av morgen dagen. Jeg har fått døgnrytmen sånn cirka på plass og håper det fortsetter slik! 


Kjøpte disse herlige plaggene som man vare kan kaste på seg om man er litt varm. Vifta står på fullt og blåser på meg i det jeg skriver nå. Så herlig!


Nå skal jeg og kjæresten se Orange is the New Black sesong 3 på Netflix! Elsker den serien. Kjæresten gjør også det så da blir det ekstra koselig når man har noen å se favoritt serien med! Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor glad jeg er nå. Føler meg komfortabel, har det godt, nei jeg kunne ikke hatt det bedre akkurat nå! 

Bloggingen skal bli bedre og jeg kommer nokk til å ha dette som en slags dagbok, men kommer også til å legge ut boen hverdags innlegg. Trenings innlegg kommer også kanskje, hvis jeg setter meg et mål for det. Hvis jeg skal trene så begynner jeg på mandagen, men vi får se.

God natt fine lesere!

03.06.2015 Hverdag

Alt går bra

Det er så godt å gjøre noe om dagene! Døgnrytmen er snart på plass, nå klarer jeg å stå opp i ti tiden istedet for å sove til tre på dagen. Jeg gjør noe ut av dagene, finner på noe og det er en god følelse. Jeg klarer å stå opp, litt vanskelig enda, ligger gjerne å drar meg i en eller to timer, men skal prøve å slutte med det. Alt kan gjøres litt bedre selvsagt, skulle gjerne ha starta å trene litt kanskje. Men det blir.

Jeg har vært mye gladere de siste dagene som har vært. Jeg har vært med venner og familie, og hjulpet svigermor littegranne, det er en god følelse! Håper det holder seg slik i en liten stund nå.

Jeg klarer mer å nyte dagen, i stedet for å være anspent hele tiden. Jeg skal fortelle dere i ett annet innlegg om hvordan jeg er når jeg er anspent og kanskje litt hvorfor om det høres interessant ut. :-)

I kveld skal jeg se en film på popcorntime kanskje, og bare kose meg!

Snakkes senere! :-)

30.05.2015 Hverdag

Nattvakt

Hei! 

Beklager for lite blogging, men har på en måte satt den litt til side de siste dagene slik at jeg egentlig bare skal få litt annet å tenke på. Kommer sikkert til å bli lite trafikk innpå her. Litt dumt egentlig siden jeg nettopp har startet, men jeg føler litt at det må bli slik. Kommer selvsagt til å være dager der jeg har mye og si, da blogger jeg. :-)

Veldig snart skal jeg jobbe nattvakt, sitte i en telefon og svarer. Det er det jeg kan si om jobben min. Jeg jobber ca 1-3 helger i måneden, og det går helt greit. Blir litt sliten og trøtt, men gjør meg ingenting.Håper dere får en fin kveld videre!

Snakkes :-)

26.05.2015 Hverdag

Jeg er så glad!

Det er lenge siden jeg har hatt en så bra dag. Jeg smiler fra øret til øret uten noen grunn egentlig. Det er så godt å ikke tenke så negativt, vite at folk er glad i deg og bryr seg om deg! Det er godt å vite at i dag er du ikke en stor byrde for både deg selv og andre.

Jeg har fått snakket litt med farmor i dag når hun kjørte meg til psykologen og det var så godt å få snakket med henne igjen! Farmor er vell den som står meg nærmest av besteforeldre og oldeforeldre. Jeg har jo bodd hos henne i ett år, og har ikke besøkt henne så mye i det siste så det var godt å snakke med henne igjen!

Grunnen til lite blogging i dag er for at jeg har gjort noe hele tiden, kanskje derfor jeg er i så godt humør. Jeg og kjæresten har pakket og stelt fordi vi skal sove hos mine foreldre i natt. Akkurat nå sitter jeg barnevakt til nabojenta, noe som er kjempe koselig! Så tenkte å slenge ut et lite innlegg nå når hun har lagt seg. :-) Jeg blogger da fra mobilen min.

Jeg har ingen grunn til å ikke smile nå. Jeg greier også for en gangs skyld å se det positive i det negative i dag! Noe jeg ikke er så flink til ellers, men det skal jobbes med! :-)

Hvordan har dagen din vært?

24.05.2015 Hverdag

Dere er herlige!

Det er så koselig og artig når jeg sjekker innom bloggen og det er mange som har kikket innom, selv om jeg ikke har lagt ut noe innlegg i dag. Det blir jeg kjempe glad for! Så gøy, tusen takk!

Jeg har bare tatt det helt med i ro i dag. Jeg er i ekstra godt humør i dag. Tankene har ikke fløyet hit og dit som de bruker. Jeg sov til klokka fire i dag, noe som ikke er så gøy for da har jeg sovet bort hele dagen. Men, men.. I kveld blir jeg mest sannsynlig og besøke min fantastiske tante som bare er tre år eldre enn meg. Det er godt og ha henne! Blir ikke så mye skriving i dag, og har vært litt kjedelige innlegg i det siste kanskje. Men det blir mer, det kan jeg love! :-)

Tusen takk alle lesere!

Snakkes senere :-)

23.05.2015 Hverdag

Tullebilder

Kjæresten min lekte seg litt med kameraet mitt i dag, og det ble slik at han tok bilder av meg og jeg tullet litt. Litt sminke all over the place og ufint hår, men føler likevel litt for å legge ut litt useriøse bilder. Enjoy!


Sidecut'en min begynner å vokse ut! Yei!


Regner ute..

Mange kleine positurer som ikke er meg i det hele tatt, men var litt gøy haha.

Ha en fin kveld videre og kos dere! :-)

21.05.2015 Hverdag

Så trøtt!

Dagen i dag har ikke vært så værst faktisk! Trodde den skulle være mye værre enn som så. Men jeg har gjort en del i dag for å holde hodet mitt opptatt. Jeg har vært på besøk hos tanta mi etter jeg pakka og stelte før jeg dro hjemmefra. Elsker dagene mine når de er slik! Nå er jeg godt plantet i mitt andre hjem og synes det er så koselig her! Kjæresten min kan og ordne på rommet sitt, noe som jeg ikke kan haha. 


En liten gave fra meg på ett års jubileumet vårt, lommekniv og en liten turbo som han fikk til jul med masse annet rart. Artig liten sak!

Men nå er jeg så trøtt at jeg holder på å stuper! Har sovet litt over tre, nærmere fire timer i natt. Så nå skal det bli godt med en god natt søvn! 

God natt! :-)

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015
Marie Øvereng

Marie Øvereng

Jeg er ei jente på snart 18 år som ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits