25.05.2015 Inspirasjon

Inspirerende musikk

Jeg, som mange andre, hører ganske mye på musikk så jeg tenkte å dele noen sanger som inspirerer meg litt og gir meg motivasjon, og som jeg kjenner meg litt igjen i. Husk at dette er min smak på musikk, og som regel så hører jeg mye på teksten.

Bebe Rexha - Gone
Denne er jo ganske trist, men jeg synes den er så fin!

Kelly Clarkson - Invincible
Denne er ganske motiverende, så om jeg føler meg helt håpløs hører jeg litt på denne.

David Guetta feat Sia - Bang My Head
Mange synes sikkert at denne er litt rar, men jeg elsker den! 
David Guetta feat Sia - The Whisperer
Denne er ganske spesiell, men jeg får frysninger hver gang jeg hører på den.
Kwabs - Walk
Hører på Walk stadig vekk og teksten treffer meg litt. Fengende og fin!
Eminem feat Sia - Guts over Fear
Denne sangen motiverer meg og jeg kjenner meg igjen i teksten. Ble ett litt rotete innlegg nå, men håper det musikken faller i smak!
Likte du noen av sangene?
23.05.2015 Inspirasjon

Mye og se fram til!

Våknet ganske seint i dag og følte meg i ganske godt humør for en gangs skyld! Akkurat nå klarer jeg ikke å få tankene av hvor mye jeg gleder meg til i løpet av dette året. Er ikke så mye som skal skje, men jeg gleder meg utrolig mye!

Sommerjobb hos SinkaBergHansen, et slakteri, blir spennende og morsomt! Moren min jobber der og bestevenninna mi skal også jobbe der. Blir noen utfordringer fysisk, men jeg kan ikke vente!

Muligens skole mot høsten. 2. året på service og samferdsel har jeg søkt og håper så inderlig jeg kommer inn! Tror egentlig ikke det skal være noe problem, så får bare krysse fingrene!

Bursdag den 21. November. Da blir jeg 18 år! Gledet meg lenge til denne dagen. Da går jeg inn i "voksen livet" og lurer på hvordan det går. Blir spennende! Kjæresten har bursdag 22. Oktober, han blir også 18 år så det blir spennende!

Jubileum den 26. November. Da har jeg og min kjære vært sammen i to år! Det er ganske stort for meg da dette er det første forholdet mitt, og jeg kunne ikke ha vært mer lykkeligere med en person!

Sydentur den 26. Desember, 2. juledag! Da drar familien min til Puerto Rico, og det skal bli så godt! Har vært i syden en gang før, samme plass, og det er så fint der! Litt spennende og ferie resten av jula og nyttårsaften på et varmere strøk. Været er ikke sikkert at det blir så varmt, og kanskje ikke så mye sol i jula men blir godt med en liten pause på en måte. Gleder meg kjempe masse!

Slenger med noen bilder av hotellet vi skal på til jul!


Bildene er tatt fra StarTour. Hotellet heter Cala d'Or.

Har du noe å glede deg til?
Har du noen gang vært i Puerto Rico? 

22.05.2015 Inspirasjon

Inspo // Tattoo

Jeg har så utrolig lyst på tattovering! En som betyr ganske mye for meg, men jeg vet ikke hva det er enda haha. Jeg kommer garantert til og ha noe som inneholder noen roser, men hva? Har ikke tenkt til å få tattovering før jeg får god råd da jeg har lyst på en ganske stor en. Kommer kanskje til å prøve en liten først, da jeg har lyst på en liten tattovering også. Men uansett, her er noen tattoo ideer som jeg synes er fine!

Hva synes du?
Har du tattoveringer? 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015
Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits