15.06.2015 Livet Mitt

Forandring fryder!

Jeg har forandret meg mye siden jeg var lita. Det har jo alle. Men jeg synes at min forandring kanskje skiller seg litt ut. Jeg gikk fra en ganske søt unge til stygg andunge med briller, til en litt penere ung jente med briller og til ei pen jente med mer selvtillit. Jeg har forandret meg mye både utseende og mentalt. Jeg tenkte at jeg kanskje skulle dele noen bilder fra når jeg var lita til nå. Har ikke så mange bilder der jeg startet å bruke briller, fordi det var da jeg hadde minst selvtillit på grunn av mobbing og slikt, så likte ikke når folk tok bilder av meg. Her er noen bilder! :-)


1 år - 2 år - 4 år


1. Klassebilde, 6 år - Er vell kanskje 8 år på bilde til høyre


10 år på begge bildene. Mine første briller, og jeg startet å farge håret mitt.


13 år - 14 år - 15 år, konfirmasjonen min


Her startet jeg nylig med linser. Sommeren 2012, 15 år.


Bildene er tatt samme året, 10. klasse.


Skolebilde 1vgs, 2013 - NÅ, 2015

Ganske rart å se på disse bildene! Vet av flere bilder som er bedre kvalitet på, men fant de ikke i farten. Sent i 10 års alderen, kanskje nærmere 11 farget jeg håret mitt nesten helt svart, og klipte håret mitt i etasjer som jeg gikk med en ganske god stund. Har siden den gang hatt mørkt hår, men har prøvd meg på litt lysere. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha lysere hår en gang, kanskje min originale hårfarge som er en slags mørkeblond farge. Men vill ikke slite så mye på håret med avfarging og slikt, så jeg får se hva jeg gjør. Angrer litt på at jeg farget håret mitt såpass mørkt, men har fått hørt at jeg kler det så da gjør det vell ingenting, kanskje?

Håper du likte bildene, så snakkes vi senere!

05.06.2015 Livet Mitt

For en god følelse!

Jeg har fått en kjempe start på dagen! Jeg ble så glad at jeg fikk noen gledestårer. Jeg leste ett innlegg på bloggen til min kjære tante der hun har skrevet litt om meg og hvor mye jeg har hjulpet henne. Det er en god følelse å tenke på at du har vært der for noen og de setter pris på det. Tante kunne ringe meg midt på natta og jeg kunne med glede være med henne ut om hun trengte det. Jeg husker at jeg spurte mamma og pappa om hvis tante ringte meg om jeg kunne dra ut, for det kunne skje ganske sent på kvelden og det fikk jeg lov til. Hadde jeg ikke fått lov, så hadde jeg gjort det uansett, men jeg liker å spørre først slik at foreldrene mine vet det. Jeg har alltid vært et lite englebarn når det gjelder sånt, hehe. 

Jeg husker også når pappa sa at han ikke ville at jeg skulle blande meg så mye inn i det som plagde min tante på den tiden, for jeg hadde jo mine egne problemer og han syntes at jeg skulle ta hånd om de først. Men det gjorde jeg ikke. Jeg satte alt på pause, fordi jeg ville ikke at tante skulle ha det slik. Jeg hadde opplevd noe ganske vanskelig selv som jeg ble litt mint på når jeg var sammen med tante. Men det eneste jeg kunne tenke på var at tanta mi skal ikke føle seg så alene, og ikke føle seg rett og slett som søppel noe som jeg gjorde når jeg hadde det vanskelig. Jeg hadde ikke noen spesielle rundt meg da, men det betyr ikke at jeg ikke skal være der for andre.

Jeg kommer alltid til å være der for de rundt meg, uansett hvordan jeg har det. Jeg kan selvsagt av og til være litt fraværende noen ganger, men det er bare min måte og si på at jeg har mye å tenke på og vill ikke at det skal bli for mye. Bloggen til tante Tonje finner du HER.

Det er så godt å tenke på at du alltid er velkommen hos tante og kjæresten hennes. Tante betyr ganske mye for meg. Det er godt å ha henne, og jeg trives i hennes selskap. :-)

Har du noen som står deg nær?

25.05.2015 Livet Mitt

10 ting du ikke visste om meg

Tenkte jeg skulle komme med 10 ting du mest sannsynlig ikke vet om meg da jeg har blogget i noen dager, så kanskje noen vil vite litt mer? :-)

1. Jeg er livredd kniver og sprøyter, generelt spisse ting egentlig. Har vært redd for sprøyter siden jeg var lita, og knivene ble jeg redd etter noen hendelser i livet. Hvis det kommer en dag noen truer meg med kniv så får de seg en god latter! Jeg skjelver i knærne, så det er så vidt jeg får til å flytte meg fra flekken.. haha!

2. Jeg er ikke så glad i grønnsaker og salat. Jeg er veldig glad i usunn mat. Men jeg har begynt å spist litt brokkoli ved forskjellige middager. Kan spise litt salat under burgeren, det er det eneste.

3. Jeg er utrolig sjenert, men blir du kjent med meg skulle du sikkert ha ønska at jeg skulle hatt en slags munnkurv. Jeg kan være veldig pratsom om jeg er i det rette humøret.

4. Jeg har en lillebror på 15 år med navn Fredrik og ei lillesøster på 8 år med navn Milly Louise. Det er ti års forskjell mellom meg og min kjære lillesøster.


Min egen solstråle. Men hun er ett mareritt når hun er sint! Glad i henne uansett ♥

5. Mine foreldre giftet seg i 2013 og har vært sammen siden mamma var 15 år! Mamma var ganske ung når hun fikk meg. Mamma var 16 og pappa var 19 når jeg kom til verden. Litt artig egentlig å ha så unge foreldre.

6. Jeg har en liten spiseforstyrrelse som jeg har hatt i 2 år nå, men har kommet meg veldig! Det kan jeg skrive mer om i et annet blogg innlegg om det er ønskelig.

7. Jeg drikker alkohol sjeldent. I år tror jeg kanskje at jeg har vært ute å drukket tre ganger? For ca to år siden var jeg ute hver eneste helg, drakk og styrte på.

8. Jeg røyker. Det har jeg gjort i snart 2 år nå. Foreldrene mine fikk vite det for ett halvt år siden nå. Røykte vanlige sigaretter, gikk over til mentol sigaretter og nå ruller jeg Rød 3, om det er interessant hehe.

9. Jeg har blitt mobbet og utestengt når jeg var mindre, noe som også gjorde litt til at jeg ble så sjenert og tilbaketrukken. 

10. Jeg blir ikke fort sint. Jeg får ikke til å bli ordentlig sint egentlig. Men jeg missliker veldig sterkt når folk lyver til meg, da kan jeg fort bli litt sint.


Håper dette var ett litt mer spennende innlegg :-) 

Snakkes senere fine lesere!

20.05.2015 Livet Mitt

Avslappa liv

Dagen idag har vært som alle andre dager. Avslappa og ganske kjedelig egentlig. Jeg går ikke på skole dette året, jeg har bare arbeid 2-3 HELGER i måneden og sitter barnevakt noen ganger i uka. Jeg har ganske mye tid, men vet ikke hva jeg skal gjøre ut av det. Dagene går som regel i å sove nesten hele dagen og streve for å ikke sovne resten av dagen. Dette var jo noe som var ganske godt i starten, bare slappe av og ikke ha noen bekymringer med skole og arbeid. Men jeg er snart 18 år og kjenner det på meg at jeg virkelig savner å ha noe å gjøre. Jeg elsker når dagene mine er opptatt og jeg har noe å gjøre hele tiden. Men dette skjer sjeldent. 

Men jeg har nå fått meg sommerjobb hos et slakteri av fisk, SinkaBergHansen. Jeg gleder meg til å starte! Ha dagene opptatt slik at jeg også slipper å tenke så mye. Jeg har også søkt på skole til høsten. Da blir jeg å gå 2. året innen service og samferdsel. Det gleder jeg meg også til. Jeg kan faktisk ikke vente med å begynne på skolen! Jeg savner faktisk å gå på skole, haha. 

Jeg har et veldig avslappa liv og egentlig veldig uinteressant. Jeg gjør ikke så mye spesielt. Jeg går som regel i joggebukse nesten hver dag og tar livet helt med ro. Det har jeg gjort i snart ett år. Men når man har så mye tid til overs, blir man sittende å tenke på alt og ingenting. Du kan sitte å ha tusen tanker inni deg som egentlig bare vill ut. Mest negativt faktisk. Derfor liker jeg at dagene mine er opptatt. Dette er vell en av de kjedelige innleggene. Men en gang må det bli litt av de også. 
Siden jeg har mye tid til å gjøre hva jeg vil egentlig, så blir det sikkert en del innlegg som blir lagt ut om dagene om jeg føler for det. Så det er bare å titte innom! Gjerne legg igjen ett spor og si hva du synes så langt. :-)

Hva gjør du om dagene?
Går du skole eller jobber du?
 

19.05.2015 Livet Mitt

Hvordan starte?

Hei og velkommen til min blogg!

Har tenkt mye på hva jeg skal skrive i mitt første innlegg! Det er jeg ganske sikker på at jeg ikke er alene om å gjøre. Jeg er faktisk litt redd og nervøs for det jeg skal skrive. Jeg er en person som kanskje tar ting litt for mye til seg og lager negative tanker rundt det igjen. Sååå, dette kan bli spennende!

Innleggene mine kommer til å være veldig personlige. Jeg kommer til å dele negative tanker som oppstår i livet mitt, i håp om at jeg ikke er den eneste. Jeg kommer kanskje til å ha lange rotete innlegg som kanskje ikke er så interessante for så veldig mange, men håper noen kan forstå og kanskje kjenner seg litt igjen! Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er alene om det jeg føler, tenker og mener.

Jeg kan da kanskje starte med å si at jeg er ei veldig følsom jente. Overfølsom vil jeg si. Jeg får dårlig samvittighet for alt og ingenting, og kan tenke så negativt om meg selv at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg til tider. Jeg kan ha både gode og dårlige dager, som mange andre! Jeg kan fort gå fra kjempe, kjempe glad til kjempe, kjempe trist. Men jeg er nesten aldri sint. Det har gått mange år faktisk siden sist jeg var ordentlig sint, jeg har selvsagt vært irritert og kanskje litt mindre glad. Men jeg går igjennom noe akkurat nå når det gjelder sinne, som jeg kommer til å skrive om mer senere.

Utenom alt det negative, så er jeg ei ganske glad jente med et smil om munnen så og si hele tiden. Jeg ler av alt og det skal ikke så mye til for å gjøre meg i godt humør. Jeg liker å sette andre foran meg selv, er ikke alltid jeg lykkes med det av en eller annen grunn, men jeg vill ikke noen vondt. Jeg kan ha noen sterke meninger, men jeg mener det aldri vondt mot noen. Er det noen som har det vondt rundt meg er jeg som regel der og hjelper. Jeg liker ikke når andre har det vondt, og sier det jeg tenker og mener for å hjelpe på best mulig måte. Det er vel på en måte noe sånt jeg kommer til å gjøre her, men kommer til å skrive om meg selv.
Jeg er også ganske sjenert, men prøver ikke å la det styre over meg når jeg er blandt folk. Som dere ser så bruker jeg egentlig briller. Har veldig dårlig syn, så bruker linser når jeg ikke har på briller. Har hatt dårlig syn siden jeg var ni år og det er noe herk... Men det kan jeg ikke gjøre noe med.

Jeg er veldig flink til å prate meg bort, men tror jeg har fått med meg det viktigste i dette innlegget! Så får jeg heller blogge litt mer i morgen. 
Er det noe du lurer på så er det bare å stille spørsmål! :-) 

Snakkes!

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015
Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits