22.06.2015 Hverdag

Nyter dagen!

Dagen idag har vært helt herlig! Gikk en tur sammen med tanta mi og nyter nå sola med kjæresten og familien hans. Gleder meg å se hva dagen bringer! Må nyte dagen idag da det er meldt ganske dårlig vær framover. Typisk det når jeg skal kjøre til ny jobb på onsdagen... Menmen! Slenger med et par bilder fra der jeg og tante tok en liten pause. Kjempe fin utsikt!
Imorgen blir jeg å stå opp tidlig slik at jeg får lagt meg tidlig imorgen også. Skal da igjen til tanta mi og kanskje få gått en liten tur til. :-) Vi får se om vi blir heldige med været imorgen også!

Snakkes senere!

20.06.2015 Hverdag

Klagedag

Etter gåturen i går (i hele to timer!) tok jeg faktisk en liten treningsøkt. Nå vet jeg hvorfor jeg nesten aldri trener, haha.. Men jeg skal prøve å være flink i sommer! Vet at det blir bedre etterhvert. Føttene mine verker som bare det, og jeg fikk så vidt til å kle på meg selv i mårres, haha. Var garantert et morsomt syn! Så er det meg da som ikke takler smerte så veldig bra. Så dette er rett og slett en klagedag! Beklager til allesammen rundt meg! Jeg må virkelig trene mer..


Nå er jeg godt plassert hjemme hos svigermor. Jeg og kjæresten skal være her i denne uka. Blir koselig! Neste uke starter jeg også på jobb! En grunn til at jeg trener littegranne.

Snakkes senere!

19.06.2015 Hverdag

Hvor skal jeg gå?

Hei alle sammen!

Våknet ganske tidlig i dag og dro til tannlegen med scooteren min. Nå tenker jeg å gå en lang tur med hunden vi passer på, Loke! Kjenner at jeg kanskje trenger den turen. Blogger om dette nå fordi vet ikke om jeg har tid til å blogge når jeg kommer hjem da jeg ikke har peiling på hvor jeg skal gå og hvor lang tid det tar. Kanskje turen hjelper litt mot ryggen min også? Jeg har ganske vonde smerter i ryggen akkurat nå - har slitt med dårlig rygg ganske lenge faktisk. Får vondt av ingenting.. Menmen! Orker ikke å sitte på rompa å sutre over det! Nå skal jeg gå en forfriskende tur med menneskets bestevenn!
Tok litt bilder ute før vi drar. Senere i kveld er det planlagt grilling da det er kjempe fint vær ute! Er ikke så varmt i dag, men godt uansett! Vi snakkes senere!

Hva skal du i dag?

Beklager for uoppfinnsom overskrift, haha.

 

18.06.2015 Hverdag

Staffordshire Bullterrier

Vi passer på en staff ved navn Loke. Han er en herlig hund med masse energi! Synes denne type hund er ganske fin. Fine muskelbunter som jeg kaller de, haha. De har en herlig personlighet og er energiske av seg, men kan være kjempe gode kosebamser. Vi skal passe han denne helgen, og i morgen blir jeg alene hjemme med han. Skal til tannlegen i morgen tidlig men etter det så tenker jeg å ta meg en gå tur med Loke. Han er hunden til stebroren til mamma, og vi passer på han hver gang de reiser bort. Har ingenting i mot denne herlige tassen!
Her er ligger han på soveplassen sin om natten.

Mange synes staff er en stygg hund, men jeg synes de er nydelige. Liker personligheten og det er gøy å se han leke ute - springer rundt som en liten tulling og leker med pinner. Han er veldig glad i frisbee'n sin. Han ser ganske sint ut på bildene, men han er en utrolig snill hund og utrolig lydig. 

Hva synes du om staff rasen?

18.06.2015 Personlig

Går det bra?

Ett spørsmål man ofte får når noen ser at det kanskje ikke går så bra. Men hva svarer de fleste? Jo, at det går bra. Det gjør jeg også. Jeg personlig hater faktisk det spørsmålet. Hver gang noen som står meg nær stiller dette spørsmålet knekker jeg. Dette er selvsagt når jeg er ganske trist og ikke har det bra. Jeg bare gråter og gråter. Hvorfor? Jeg vet faktisk ikke. Det er noe som plager meg, ja det er det men i etter tid så lurer jeg på hvorfor jeg gråt. Jeg hadde jo ingen GOD grunn til det? Det er så rart. Her er jeg skikkelig lei meg, eller kanskje litt sint. Så fort du stiller meg spørsmålet "går det bra?", da blir alt svart og jeg gråter. Jeg får ikke til å tenke. Flere som har det slik? 

Men jeg kan ikke være sint på den personen som stiller meg det spørsmålet. De bryr seg jo bare om deg, gjør de ikke? Jeg har litt dårlig samvittighet over mamman min, da hun spør meg egentlig ganske ofte om det går bra med meg. Men før når hun spurte meg, slo jeg i bordet og ropte NEI før hun i det hele tatt fikk spurt meg. Det er litt vondt å tenke på egentlig, fordi hun brydde seg jo bare. Hun vill meg jo ikke noe vondt! Jeg har sluttet med det nå og prøver å åpne meg i stedet for, selv om jeg ikke liker tanken på det. 

Jeg får alltid et stikk i magen når noen spør meg om det går bra. Samme hvem. Jeg biter sammen tennene, og sier det går bra. Dette kan jeg gjøre til og med når det faktisk går ganske bra med meg. Jeg får til og med tårer på øynene. Det er så utrolig rart. Hvordan kan et spørsmål ha så stor virkning på deg? Det kan vell kanskje ha noe med at det er først nå de siste tre årene jeg virkelig har fått dette spørsmålet slengt gang på gang, hele tiden - men jeg fikk aldri dette spørsmålet før. Jeg blir faktisk ganske rørt når noen spør meg, fordi da betyr det at du kanskje bryr deg. Ingen brydde seg før. Av og til kan jeg få et sjokk når noen spør meg så jeg kan fort slenge tilbake "ikke bry deg", da jeg VAR vant med at ingen brydde seg. Litt trist å tenke på, men det er slik jeg opplever det. Kan hende at andre rundt meg ikke har oppfattet dette på samme måte, men det er slik jeg har oppfattet det. MEN, jeg har det bra nå! Har flere folk rundt meg som bryr seg og det betyr virkelig alt! Og ikke føle at noen bryr seg om deg er ikke noe morsomt, slik har jeg hatt det siden jeg var ganske lita. Helt til for tre år siden da jeg fikk følelsen av at noen faktisk bryr seg om meg, fordi de spurte meg dette spørsmålet.. Går det bra?

Hva tenker du når du får dette spørsmålet?

18.06.2015 Hverdag

Dårlig start

Våknet egentlig klokken 6 i dag tidlig fordi kjæresten skulle på jobb. Men tenkte at jeg skal ikke opp før om noen timer så kan vell sove litt til. Ja det var lurt. Har ikke hørt vekkeklokkene mine og ikke hørt at noen har ringt meg. Jeg våknet halv ti av at farmor står i gangen å roper på meg... Enda så sa hun at hun hadde tuttet på meg fra bilen sin. Halv ti sto jeg opp når jeg hadde time til psykolog klokken ti. Fikk ikke i meg mat og fikk nesten ikke tid til morgen røyken. Og morgen røyken må jeg ha for at jeg skal fungere og ikke falle sammen av ingen grunn haha. Og jeg hater stress. Det er det værste jeg vet! Men jeg fikk kastet på meg klær og fikk snakket med psykologen. Dette var min siste time til hun jeg snakker med nå, og det er litt trist. Vi har nettopp begynt å bli kjent så skal jeg ikke snakke med henne mer. Jeg får muligens en ny psykolog mot høsten, så får se hvordan det går. Jeg likte hun jeg var til jeg, men går sikkert bra med en ny også. Jeg vet ikke.. 


Nå skal jeg gjøre litt husarbeid! Blant annet å ta de klærne i bakgrunnen av bilde haha. Musikken skal vell stå på fullt i huset i dag så får jeg se hva jeg finner på senere. Litt surt at jeg ikke klarte å fullføre min plan med å stå opp tidlig i dag og skulle ordne meg, ta på linser - men det ble briller i dag. Skulle spise ordentlig frokost, men neida. Men jeg trengte vell den ekstra søvnen også. Har sovet som en stein, bokstavelig talt. Jeg bruker å ta telefon i søvne også våkne av det, men ikke denne gangen. Jaja.. Får bare gjøre det beste ut av det!

Hva skal du gjøre i dag?

17.06.2015 Blogg

VIDEO - SPØRSMÅLSRUNDE

Da er spørsmålsrunden lastet opp. Håper dere liker den!

Hva synes du?
17.06.2015 Hverdag

Happy Day

Da har jeg holdt på ganske lenge med spørsmålsrunden. Jeg har fått til å lage video! Litt stolt over meg elv siden dette er den første gangen jeg redigerer. Jeg ble veldig fornøyd selv! 

Det er faktisk finvær ute! Litt overskyet, heller ikke så varmt, meeen det er bedre enn regn! Jeg er iallefall i godt humør i dag! Garantert bare fordi jeg har hatt noe å gjøre. Likte å lage video, og tror kanskje jeg kommer til å fortsette med det om dere ønsker det. Blir ganske nervøs foran kamera, men det kommer seg etter hvert.


Akkurat nå har jeg på meg en helt vanlig topp og den gråe shortsen min. Det er så komfortabelt å gå med! Men jeg skal ikke ut i kulden med dette antrekket for og si det sånn! Skal sitte barnevakt senere i dag så håper videoen er ferdig lastet til da. Krysser fingrene for at dette skal gå bra!

Hva er dine planer i dag?

17.06.2015 Hverdag

God morgen!

Bråvåknet for litt siden redd for at det var torsdag i dag og at jeg hadde glemt å fått meg skyss til psykologen, men det var nok bare onsdag i dag haha. Jeg har slike "fauk" innimellom. Kan plutselig bråvåkne av ingenting.

Planen for i dag er å få svart på spørsmålsrunden! Den finner du HER. Tenkte faktisk å prøve på en video, men har vært ganske uheldig med slike videoer før da de tar ganske lang tid å laste ned. Så vi får se! :-)

// weheartit.com

Snakkes senere søte lesere!

16.06.2015 Blogg

Lese din blogg?

Minner om spørsmålsrunde HER. Blir veldig glad for alle spørsmål som kommer inn! Om jeg får flere i løpet av dagen kommer jeg til å svare fortest mulig i morgen. Får jeg ganske mange spørsmål kommer jeg til å lage en video. Er det noe du lurer på? Spør i vei!

Jeg vill gjerne ha flere blogger å lese. Legg igjen en kommentar med bloggen din og jeg titter innom! Kanskje du får en følger også? Om det er en eller kanskje to blogger jeg liker ekstra godt, kommer jeg til å skrive om de på bloggen. 


Husk å stille meg spørsmål! :-)
Hva er din blogg?

16.06.2015 Meninger

Filmet sitt eget angstanfall

Jeg følger TV2 Nyhetene på facebook og der kom jeg over en artikkel med video som jeg først ikke turte å se da jeg faktisk var litt redd for å se den. Men kom over den igjen og da måtte jeg bare se. En mann ved navn Casey (27) har lagt en video ut på Youtube og Reddit der han filmer sitt eget angstanfall. Jeg fikk vondt av å se den videon, for jeg vet akkurat hvordan det føles. Stor respekt til han som la ut den videoen! Han la den ut for å vise folk at det er ekte og at andre skal forstå hva slags lidelse angst egentlig er. De som har opplevd angst kan kjenne seg igjen i denne videoen. 

Jeg synes det er litt spesielt å se en voksen mann slik da man som regel oppfatter menn som sterke karer og skal mye til før de gråter. Det er jo kanskje mer vanlig at jenter opplever dette, eller tar jeg feil? Som han sier i videoen så sier jo så og si alle at man skal "manne seg opp", men det er som å si til en blind person at han skal se. Uansett, så unner jeg ingen å oppleve angst. Men jeg synes det er så bra at mange står fram med det den dag i dag! Det er mange som står frem med plagene sine rett og slett for å vise andre hvordan det er. Det er ikke så lett å bare si at du må bite sammen tennene og tvinge deg gjennom det, for det er ikke bare bare. 

Dette er en helt ærlig og åpen video om en mann som filmer sitt eget angstanfall som hylles etter å ha gjort dette. Som sagt så har jeg stor respekt for at han la ut denne videoen, for det er ikke lett. Jeg hadde ikke klart det. 

Artikkelen finner du HER.

Hva tenker du om dette?

15.06.2015 Livet Mitt

Forandring fryder!

Jeg har forandret meg mye siden jeg var lita. Det har jo alle. Men jeg synes at min forandring kanskje skiller seg litt ut. Jeg gikk fra en ganske søt unge til stygg andunge med briller, til en litt penere ung jente med briller og til ei pen jente med mer selvtillit. Jeg har forandret meg mye både utseende og mentalt. Jeg tenkte at jeg kanskje skulle dele noen bilder fra når jeg var lita til nå. Har ikke så mange bilder der jeg startet å bruke briller, fordi det var da jeg hadde minst selvtillit på grunn av mobbing og slikt, så likte ikke når folk tok bilder av meg. Her er noen bilder! :-)


1 år - 2 år - 4 år


1. Klassebilde, 6 år - Er vell kanskje 8 år på bilde til høyre


10 år på begge bildene. Mine første briller, og jeg startet å farge håret mitt.


13 år - 14 år - 15 år, konfirmasjonen min


Her startet jeg nylig med linser. Sommeren 2012, 15 år.


Bildene er tatt samme året, 10. klasse.


Skolebilde 1vgs, 2013 - NÅ, 2015

Ganske rart å se på disse bildene! Vet av flere bilder som er bedre kvalitet på, men fant de ikke i farten. Sent i 10 års alderen, kanskje nærmere 11 farget jeg håret mitt nesten helt svart, og klipte håret mitt i etasjer som jeg gikk med en ganske god stund. Har siden den gang hatt mørkt hår, men har prøvd meg på litt lysere. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha lysere hår en gang, kanskje min originale hårfarge som er en slags mørkeblond farge. Men vill ikke slite så mye på håret med avfarging og slikt, så jeg får se hva jeg gjør. Angrer litt på at jeg farget håret mitt såpass mørkt, men har fått hørt at jeg kler det så da gjør det vell ingenting, kanskje?

Håper du likte bildene, så snakkes vi senere!

15.06.2015 Blogg

Spørsmålsrunde

God morgen alle sammen!

Da bestemmer jeg meg for å ha en spørsmålsrunde. Noen av dere lurer kanskje på noe? Spør meg om alt som faller inn og jeg skal svare. Kanskje dere lurer på noe angående dere har lest i innleggene mine? Livet mitt? Kjæresten min også kanskje? Jeg svarer på alt!

Om det blir mange nok spørsmål, er det en stor sjanse for at jeg lager en video og svarer på spørsmålene.


Noe du lurer på?

14.06.2015 Hverdag

Travel dag

Hei! Kom ikke hjem før litt over 6 i dag tidlig så sov ganske lenge på dagen. Deretter kikket jeg og kjæresten litt på Orange is the New Black også måtte vi bare pakke fordi vi skal ligge hoss mamma og pappa denne uken. Kjæresten begynner på ny jobb i morgen sammen med min pappa! Blir spennende å se hvordan det går. I kveld har jeg hjulpet til på bingo sammen med mamma. Koselig det da, og vi får gratis mat og bingoblokker haha. Ikke en veldig spennende dag, men har holdt meg gående. Det er også en ting som skjedde idag som gjor til at jeg ikke fikk til å tenke en stund haha. Var i sjokk. Hendelsen vet jeg ikke om jeg skal skrive om enda, den skal jeg tenke på. Men nå skal jeg iallefall sove så får vi se hva morgen dagen bringer! Er nokk garantert mer aktiv i morgen. :-)


God natt lesere!

13.06.2015 Personlig

Jeg er redd

En ting jeg er veldig redd for er faktisk bare rett og slett å bli voksen. Så mye ansvar, tenker mest på økonomisk egentlig. Jeg er redd for å dumme meg ut. Jeg er redd for å gjøre feil. Det er litt flaut faktisk.. Jeg tror grunnen til at jeg er redd er fordi når jeg prøvde å utforske selv i fjorten års alderen gikk alt rett til helvete for og si det mildt. Jeg tror det var kanskje en liten feil av de rundt meg og meg selv til å bli alt for avhengig av folk. Jeg hadde ikke lært meg hvordan folk faktisk kan være, selv om jeg ble mobbet men jeg lærte meg hvordan jeg skulle unngå det. Øynene mine åpnet seg litt for sent. 

At jeg blir 18 år dette året går ikke inn i hodet på meg. Jeg føler meg fortsatt som bare 15 år gammel.. Jeg er ikke klar! Jeg er faktisk jævlig redd for dette. Har ikke fortalt noen dette direkte, så er litt vanskelig å skrive ned. Tror også kanskje angsten min kommer herfra, både fortid og fremtid. Ser jeg ingen fremtid foran meg får jeg panikk. Men jeg vet at jeg bare skal ta en ting av gangen, og ikke planlegge noe som jeg er veldig flink til å gjøre. Jeg er så spent på hvor jeg er fem år framover i tid. Greier jeg meg? Får jeg en utrolig stor nedtur? Noe som jeg er redd for kommer til å skje basert på det jeg vet nå, men er ikke sikkert det kommer til å skje. Jeg prøver ikke å tenke så mye på det, og heller ta det når det kommer. Men jeg må bare planlegge, for hvis alt går nedover må jeg ha en plan for hvordan jeg kan gå oppover igjen. Jeg vil ha det bra!


Har et stort ønske om å bare bli barn igjen. Jeg hadde det ikke så lett da, men jeg klarte iallefall å putte et stort smil om munnen hver dag, selv om mange ga meg en grunn til å ikke gjøre det. Jeg har alltid vært ei glad jente med mye humor, men jeg har mista litt av den siden av meg. Jeg prøver faktisk ganske hardt for å få henne tilbake. Glemme fortida, glem framtida og lev i nåtid! Lettere sagt enn gjort.

Hva tenker du om dette?

13.06.2015 Hverdag

Powernap

Nå er det på tide med en powernap. Jeg skal sove noen timer før jeg kaster meg ut døra og senere på jobb. Er så deilig med en powernap av og til, men blir vanskelig å sove igjen om natta. Men dette gjør meg ingenting da jeg ikke kommer hjem før i fem tiden i morgen tidlig. Bare å ha på en alarm, men jeg bruker alltid å våkne fem minutter før alarmen går av, haha. Når jeg gikk på skole brukte jeg alltid å sove en eller to timer etter jeg hadde spist middag, da våknet jeg helt av meg selv. Jeg våkner alltid et par ganger gjennom en powernap fordi jeg er redd for å sove for lenge, som om jeg har en egen alarm eller noe. Men er vell nyttig det. Håper bare jeg får sove. Jeg er ganske trøtt, men når jeg skal legge meg ned for å sove så blir jeg lys våken. Mange som opplever dette vet jeg. Ganske irriterende!

Da snakkes vi enten senere eller i morgen! Spørs hvor lenge jeg sover, haha.

Tar du powernap?

13.06.2015 Bilder

Bildene vi tok

God morgen alle sammen! Tro det eller ei, men jeg våknet faktisk klokken 8 i dag. Skal sove litt senere på dagen slik at jeg får til å jobbe i natt. Kjæresten dro sammen med noen kompiser til tennplugg treffet i Namsos for litt siden. Hadde lyst til å være med, men kan ikke hvis jeg skal klare å holde meg våken på jobb i natt. Menmen.. Godt med litt alene tid også! :-)

Men uansett, her er bildene jeg og min tante tok for litt siden. Enjoy!Noen av de bildene vi tok. Ble mye tull og latter, en herlig dag/kveld! Himmelen var så sykt fin!

Hva synes du?

12.06.2015 Hverdag

Oppdatering

Hei og beklager for lite aktivitet på bloggen! Jeg har slitt litt de to siste ukene så jeg satte bloggen litt på pause for å få hodet mitt klart slik at jeg kunne ordne opp i ting. Jeg har tenkt mye og gått over hvordan dette skal gå framover. Det er mye som har skjedd, og det var en spesiell hendelse som fikk meg til å tenke. Jeg skal være mer positiv enn noen gang før og jeg skal ha orden i livet mitt. Jeg vurderer sterkt å trene, og håper jeg får til å fortsette å trene denne gangen. Vi får se!

Jeg har også vært ute med tanta mi og tatt bilder for en liten uke siden som jeg kommer til å legge ut i løpet av morgen dagen. Jeg har fått døgnrytmen sånn cirka på plass og håper det fortsetter slik! 


Kjøpte disse herlige plaggene som man vare kan kaste på seg om man er litt varm. Vifta står på fullt og blåser på meg i det jeg skriver nå. Så herlig!


Nå skal jeg og kjæresten se Orange is the New Black sesong 3 på Netflix! Elsker den serien. Kjæresten gjør også det så da blir det ekstra koselig når man har noen å se favoritt serien med! Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor glad jeg er nå. Føler meg komfortabel, har det godt, nei jeg kunne ikke hatt det bedre akkurat nå! 

Bloggingen skal bli bedre og jeg kommer nokk til å ha dette som en slags dagbok, men kommer også til å legge ut boen hverdags innlegg. Trenings innlegg kommer også kanskje, hvis jeg setter meg et mål for det. Hvis jeg skal trene så begynner jeg på mandagen, men vi får se.

God natt fine lesere!

05.06.2015 Blogg

Nytt design!

Da har jeg fått meg et nytt design som jeg fant hos rrhdesign, nettsiden finner du HER. Jeg har også ordnet en helt enkel header som jeg ble ganske fornøyd med. Jeg skal jobbe litt med å tilpasse bildene i innleggene slik at det ser litt bedre ut. Håper det faller i smak!


Hva synes du?

05.06.2015 Livet Mitt

For en god følelse!

Jeg har fått en kjempe start på dagen! Jeg ble så glad at jeg fikk noen gledestårer. Jeg leste ett innlegg på bloggen til min kjære tante der hun har skrevet litt om meg og hvor mye jeg har hjulpet henne. Det er en god følelse å tenke på at du har vært der for noen og de setter pris på det. Tante kunne ringe meg midt på natta og jeg kunne med glede være med henne ut om hun trengte det. Jeg husker at jeg spurte mamma og pappa om hvis tante ringte meg om jeg kunne dra ut, for det kunne skje ganske sent på kvelden og det fikk jeg lov til. Hadde jeg ikke fått lov, så hadde jeg gjort det uansett, men jeg liker å spørre først slik at foreldrene mine vet det. Jeg har alltid vært et lite englebarn når det gjelder sånt, hehe. 

Jeg husker også når pappa sa at han ikke ville at jeg skulle blande meg så mye inn i det som plagde min tante på den tiden, for jeg hadde jo mine egne problemer og han syntes at jeg skulle ta hånd om de først. Men det gjorde jeg ikke. Jeg satte alt på pause, fordi jeg ville ikke at tante skulle ha det slik. Jeg hadde opplevd noe ganske vanskelig selv som jeg ble litt mint på når jeg var sammen med tante. Men det eneste jeg kunne tenke på var at tanta mi skal ikke føle seg så alene, og ikke føle seg rett og slett som søppel noe som jeg gjorde når jeg hadde det vanskelig. Jeg hadde ikke noen spesielle rundt meg da, men det betyr ikke at jeg ikke skal være der for andre.

Jeg kommer alltid til å være der for de rundt meg, uansett hvordan jeg har det. Jeg kan selvsagt av og til være litt fraværende noen ganger, men det er bare min måte og si på at jeg har mye å tenke på og vill ikke at det skal bli for mye. Bloggen til tante Tonje finner du HER.

Det er så godt å tenke på at du alltid er velkommen hos tante og kjæresten hennes. Tante betyr ganske mye for meg. Det er godt å ha henne, og jeg trives i hennes selskap. :-)

Har du noen som står deg nær?

04.06.2015 Personlig

Får ikke til å slappe av

Ganske ofte får jeg ikke til å slappe av i hverdagen min. Slik har det vært i snart tre år. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn egentlig, men det går mye utover ryggen, nakken og det å bare gjøre ting generelt. Jeg går nå hos en kiropraktor som hjelper meg med disse plagene. Men enda en plage som jeg sleit mye med, men kommer ganske sjeldent nå er at jeg skalv. Jeg skalv når jeg spiste, skulle kle på meg, når jeg skulle skrive i boka mi på skolen, rett og slett nesten hele tiden. Jeg fikk mange spørsmål på hvorfor jeg skalv, men jeg visste ikke. Nå vet jeg at jeg var for anspent. Derfor klarte jeg ikke å spise så mye heller, som jeg skrev i et annet innlegg litt lengre ned. Jeg tror også at jeg skalv veldig mye før på grunn av nervøsitet og redsel, rett og slett.

Men jeg skjelver ikke så ofte nå, kan hende det kommer en gang i blant men det plager meg ikke så mye lengre. Jeg er fortsatt anspent, men er noe som jeg jobber med for øyeblikket. Jeg prøver å slappe helt av, men er ikke hele tiden jeg klarer det - til og med når jeg bare sitter og ser en film. Men tenkt positivt, så går det! 

Det å være anspent går veldig over humøret mitt også siden jeg ofte har vondt i rygg eller nakke, og veldig ofte hodepine. Jeg synes litt synd på de som er rundt meg når jeg har alle disse "plagene" på en gang, haha.

Da skal jeg hive meg ut av senga å besøke min kjære tante, som bare er tre år eldre enn meg! Blir koselig.

Ha en fin dag/kveld! :-)

03.06.2015 Hverdag

Alt går bra

Det er så godt å gjøre noe om dagene! Døgnrytmen er snart på plass, nå klarer jeg å stå opp i ti tiden istedet for å sove til tre på dagen. Jeg gjør noe ut av dagene, finner på noe og det er en god følelse. Jeg klarer å stå opp, litt vanskelig enda, ligger gjerne å drar meg i en eller to timer, men skal prøve å slutte med det. Alt kan gjøres litt bedre selvsagt, skulle gjerne ha starta å trene litt kanskje. Men det blir.

Jeg har vært mye gladere de siste dagene som har vært. Jeg har vært med venner og familie, og hjulpet svigermor littegranne, det er en god følelse! Håper det holder seg slik i en liten stund nå.

Jeg klarer mer å nyte dagen, i stedet for å være anspent hele tiden. Jeg skal fortelle dere i ett annet innlegg om hvordan jeg er når jeg er anspent og kanskje litt hvorfor om det høres interessant ut. :-)

I kveld skal jeg se en film på popcorntime kanskje, og bare kose meg!

Snakkes senere! :-)

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015
Marie Øvereng

Marie Øvereng

Jeg er ei jente på snart 18 år som ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits