16.06.2015 Meninger

Filmet sitt eget angstanfall

Jeg følger TV2 Nyhetene på facebook og der kom jeg over en artikkel med video som jeg først ikke turte å se da jeg faktisk var litt redd for å se den. Men kom over den igjen og da måtte jeg bare se. En mann ved navn Casey (27) har lagt en video ut på Youtube og Reddit der han filmer sitt eget angstanfall. Jeg fikk vondt av å se den videon, for jeg vet akkurat hvordan det føles. Stor respekt til han som la ut den videoen! Han la den ut for å vise folk at det er ekte og at andre skal forstå hva slags lidelse angst egentlig er. De som har opplevd angst kan kjenne seg igjen i denne videoen. 

Jeg synes det er litt spesielt å se en voksen mann slik da man som regel oppfatter menn som sterke karer og skal mye til før de gråter. Det er jo kanskje mer vanlig at jenter opplever dette, eller tar jeg feil? Som han sier i videoen så sier jo så og si alle at man skal "manne seg opp", men det er som å si til en blind person at han skal se. Uansett, så unner jeg ingen å oppleve angst. Men jeg synes det er så bra at mange står fram med det den dag i dag! Det er mange som står frem med plagene sine rett og slett for å vise andre hvordan det er. Det er ikke så lett å bare si at du må bite sammen tennene og tvinge deg gjennom det, for det er ikke bare bare. 

Dette er en helt ærlig og åpen video om en mann som filmer sitt eget angstanfall som hylles etter å ha gjort dette. Som sagt så har jeg stor respekt for at han la ut denne videoen, for det er ikke lett. Jeg hadde ikke klart det. 

Artikkelen finner du HER.

Hva tenker du om dette?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015
Marie

Marie

Jeg er ei jente på snart 18 år med navn Marie. Jeg ønsker å inspirere andre med bloggen min som da kommer til å handle mye om selve livet. Jeg kommer til å dele mine personlige tanker og meninger som kanskje mange kan kjenne seg igjen i. Håper bloggen faller i smak! :-) For kontakt/sponsing - mariie97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Bloggdesign

Bloggen er kodet og designet av
RRH Webdesign
hits